1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. “Salı 18.00" Seminerlerinin Bu Haftaki Konuğu Mustafa Tezcan

“Salı 18.00" Seminerlerinin Bu Haftaki Konuğu Mustafa Tezcan

AİLEDER'in her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Salı 18.00 Aileder seminer programının” bu haftaki konuğu "Eğitimci-Yazar Mustafa Tezcan” olacak.

A+A-

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı derneğinin her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği “Salı 18.00 Aileder seminer programının” bu haftaki konuğu "Eğitimci-Yazar Mustafa Tezcan” olacak.

3 Ocak Salı günü saat 18.00'de başlayacak etkinlikte “ Çocuk ve Ailelere Eğitim Danışmanlığı” konusunda söyleşi yapacaktır.

İstanbul Aile Araştırmaları, Eğitimi ve Danışmanlığı Derneği ve Hayat Sağlık ve Sosyal Hizmet Vakfında yürütülen etkinliğe katılım serbest olup, saat 18.00’de seminer başlayacaktır.

"Eğitimci-Yazar Mustafa Tezcan’nın Özgeçmişi:
 
1975 yılında Burdur / Bucak / Ürkütlü kasabasında çiftçi bir ailenin 2.çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve Orta tahsilini Ürkütlü'de tamamladı.

Antalya Aksu Anadolu Öğretmen Lisesini ve yatılıyı kazanması hayatın kendisi ve öğretmenlik ile tanışmasının ilk adımı oldu.

Marmara Üniversitesi Fizik Öğretmenliği (ing) 2.sınıfta iken ders vermeye başladı. Lise 1 de öğrenci olarak olarak başladığı yurt hayatına üniversite son sınıfta yurt müdürü olarak son verdi.
Üniversite bitince İstanbul'da özel bir kolejde 5 yıl Fizik Öğretmenliği yaptı. Kendi işini kurmaya karar verdikten sonra önce bir etüt merkezi sonrada bir dershane açtı. Bu kurumlarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

Halen ülkemizin seçkin eğitim kurumlarından bir tanesinde eğitim yöneticiliği yapmakta olan Mustafa TEZCAN Evli 2 çocuk babasıdır.
 

Bu haber toplam 8001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum