1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. PTT çalışanlarını hayrete düşüren adres

PTT çalışanlarını hayrete düşüren adres

Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) başvuran bir vatandaşın verdiği adres, PTT çalışanlarını şaşırttı.

A+A-
Yüksek Öğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'ne Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) başvuran bir vatandaşın verdiği adres, PTT çalışanlarını şaşırttı.

KPSS'ye başvuran vatandaşın adres olarak mail adresini vermesi, dağıtıcı ve PTT Müdürlüğü çalışanlarını çaresiz bıraktı.

Yurt genelinde 21 Eylül 2008 günü yapılacak KPSS için müracaat edenlerin sınav giriş belgeleri adreslerine ulaşmaya başladı. Erzincan'da bir vatandaşın sınav belgesinin ulaşacağı adrese mail adresini yazması yüzünden PTT çalışanları zor durumda kaldı. "[email protected]" adresi karşısında ne yapacağını şaşıran PTT çalışanları, ellerine ulaşan posta evrağını bekletiyor.

PTT Erzincan Merkez Müdür Vekili Veysel Sürücü, KPSS öncesi ellerine ulaşan belgeyi sahibinin kendilerine müracaat edebileceği için beklettiklerini vurgulayarak, sınava giriş belgesi ellerine geçmeyen adayların Posta İşleme Merkezleri'ne nüfus cüzdanları ile başvurmalarını istedi. İl Müdür Vekili Sürücü, "Adres yetersizliği, değişikliği, yanlış yazım gibi nedenlerle sınav giriş belgesi eline geçmeyenlerin, kendilerine en yakın dağıtım merkezine nüfus cüzdanları ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir. Dağıtım yapılan iş yerlerimizde, bu belgeler sınav gününe kadar iade edilmeden muhafaza edilmekte, gençlerimizin geleceği için büyük önem taşıyan giriş belgelerinin ellerine geçmesinde gerekli hassasiyet gösterilmektedir." açıklamasında bulundu.
Bu haber toplam 5064 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum