1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. PSİKANALİZE GİRİŞ SEMİNERLERİ 2008 - 2009 PROGRAMI

PSİKANALİZE GİRİŞ SEMİNERLERİ 2008 - 2009 PROGRAMI

PPPD Dernegi tarafından, 2008-2009 egitim yili icinde düzenlenecek olan "PSİKANALİZE GİRİŞ SEMİNERLERİ" başlıklı seminerler dizisinin programı dernek tarafından açıklandı...

A+A-

Aktuel Psikoloji / Haber Merkezi


PPPD Dernegi tarafından, 2008-2009 egitim yili icinde ruh sagligi alanina yeni adim atmis genc psikolog, psikiyatri uzmani ya da asistani, psikoloji ve psikolojik danismanlik ogrencilerine yonelik "Psikanalize Giris Seminerleri" duzenlenecektir. Seminerlerle ilgili web sitemize açıklama yapan dernek yönetiminden Bella HABİP;  "Bu seminerler dizisinde temel metinler araciligiyla, psikanalizin dogusundan psikanaliz ve psikopatolojinin iliskisine, temel kavramlarindan psikanalizin pedagoji ve cocuk ruh sagligi ile olan iliskisine ve sosyoloji ile olan bagina kadar pek cok konu derinlemesine ele alinacak, vaka tartismalari araciligiyla psikanalizin klinigi kapsamli bicimde calisilacaktir." dedi.

Seminer programi ve katilma kosullari ile ilgili ayrintili bilgiyi PPPD Derneginin web sitesinden bulabileceğiniz gibi aşağıdaki bağlantılardan da programa ulaşabilirsiniz.

Seminer Programı : PSİKANALİZE GİRİŞ SEMİNERLERİ

İlgili bağlantı: http://www.pppdernegi.org/filerepository/PsikanalizeGirisSeminerleri.pdf  

Bu haber toplam 5250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.