1. HABERLER

  2. AİLE SAĞLIĞI

  3. Okul başarısında ailenin rolü önemli

Okul başarısında ailenin rolü önemli

Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu velilerine yönelik "3. Ana Baba Okulu Semineri" düzenledi. Memurlar Lokali'nde yapılan seminer, Psikolog-Yazar Hakan Metan tarafından verildi.

A+A-

Zonguldak Özel Ufuk İlköğretim Okulu velilerine yönelik "3. Ana Baba Okulu Semineri" düzenledi. Memurlar Lokali'nde yapılan seminer, Psikolog-Yazar Hakan Metan tarafından verildi. Metan, "Okul Başarısında ve Davranış Kazanımında Ailenin Rolü" konularında velileri bilgilendirdi.

Okul Müdürü Gökhan Altıntaş, iyi bir eğitimin temellerinin mutlu bir aile ortamında atılacağı gerçeğinden hareketle öğrenci ve velilerini seminere tabi tuttuklarını kaydetti. Altıntaş, "Aile toplumun en önemli birimidir. Bu birimin sağlamlaşması toplumun da sağlamlaşması demektir. Bu konudaki ihmal topyekûn millet adına ihmaldir. Onun için aile üzerinde ciddiyetle durulması gerekir. Okul olarak amacımız, hem öğrencilerimize ve hem de velilerimize iyi bir eğitim vermektir. İyi bir eğitimin temellerinin mutlu bir aile ortamında atılacağına inanıyoruz. Bu amaçla aile eğitimlerine kurum olarak katkıda bulunmak için bu yıl üçüncü 'Ana-Baba Okulu' seminerimizi düzenlemiş olduk. Başarılı bireyler için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz." dedi.

Bu haber toplam 3577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.