1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Necati Ateş Eskişehirspor'a transfer oldu

Necati Ateş Eskişehirspor'a transfer oldu

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Eskişehirspor, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Necati Ateş'le 3 yıllığına anlaştı.

A+A-
Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımlarından Eskişehirspor, Galatasaray'da forma şansı bulamayan Necati Ateş'le 3 yıllığına anlaştı.
Medical Park Antalyaspor'da forma giydiği 2011 - 2012 sezonunda şampiyonluğa gidin Galatasarayla oynanacak bir maç öncesinde Fatih terim'in isteği üzerine sarı - kırmızılı takıma transfer olan Necati Ateş, prensipte Eskişehirspor ile 3 yıllığına anlaştı.

Medical Park Antalyaspor'un Galatasaray'la oynayacağı maç öncesinde transferi gündeme geldiği için tartışmalara neden olan ve Galatasaray'a karşı forma giymeyen Necati Ateş, Eskişehirspor'a transfer oldu. Kırmızı - siyahlı kulüp, golcü futbolcu Necati Ateş ve kulübü Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardı.

İmzaların pazar günü atılması bekleniyor. Eskişehirspor, Galatasaray'da forma şansı azalan Necati Ateş'in transferinde uzun görüşmelerin ardından mutlu sona ulaştı. Golcü oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlayan kırmızı-siyahlılara, Galatasaray cephesinden de olumlu cevap geldi. Necati, yarın kendisini Eskişehirsporlu yapan sözleşmeye imza atacak.

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Medical Park Antalyaspor'dan transfer ettiği Necati, ligde forma giydiği 15 maçta 8 gol atarak sarı-kırmızılıların şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.
Bu haber toplam 2999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.