1. HABERLER

  2. SIRADIŞI

  3. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Attığı Yanlış Twit

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Attığı Yanlış Twit

Önceki hafta resmi twitter hesabını yöneten ekibi değiştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni ekibi de yanlış twit attı.

A+A-

Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği yeni ekip de görevlerinin ilk günlerinde büyük bir hataya imza attı. 

TULUM YERİNE GAYDA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabını yöneten ekibini gayda yanlışı yüzünden görevden almıştı. Twitter ekibi tweet'te “tulum” yerine “Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hemşehrilerimizle sohbet ettik” yazmış ve görevlerine son verilmişti.

TURU GEÇMEK YERİNE GALİBİYET MUTLULUĞU

Yanlış yapan ekibi değiştiren Genel Başkan Kılıçdaroğlu, aradığı özeni yeni ekibinde de bulamadı. Bu sabah Kılıçdaroğlu’nun resmi twitter hesabından “Fenerbahçenin galibiyet mutluluğuyla güne başlamak çok güzel. Kutluyorum Fenerbahçemizi :)” mesajı yayınlandı. Ancak, Fenerbahçe dün geceki Viktoria Plzen karşılaşmasında galip gelmemiş, 1- 1 berabere kalmıştı. Yeni ekip yine yanlışa düşmüş "Turu geçmenin mutluluğuyla güne başlamak" ifadesi yerine "Galibiyet mutluluğuyla güne başlamak" yazdı.

YANLIŞ TWİT ESPRİLERE NEDEN OLDU

Kılıçdaroğlu'nun Twitter hesabında yer alan bu ifadeler esprilere de neden olurken, en çarpıcı yorum ise Star Gazetesi Yazarı Hikmet Genç'ten geldi. Genç, Kılıçdaroğlu'nun tweet'ine "Kaleci Lefter olsaydı, o golü de yemezdik ama neyse!.. Turu atladık ya!..." şeklinde yanıt verdi.

İŞTE O TWİT


Bu haber toplam 5789 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum