1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Karatay Psikoloji Günleri’nde buluştular

Karatay Psikoloji Günleri’nde buluştular

KTO Karatay Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Karatay Psikoloji Günleri programının ikincisi gerçekleştirildi.

A+A-

KTO Karatay Üniversitesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Karatay Psikoloji Günleri programının ikincisi gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, psikoloji bölümü akademisyenleri, rehber öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde konuşan KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, üniversite olarak öğrencilerin kişisel gelişiminin ön plana çıkarılması amacıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimize değerler eğitimini vermeye ve gençlerimizin değerlerimizle bütünleşmesi için gayret içerisindeyiz. Özgüven sahibi olmaları noktasında birçok topluluk ve öğrenci kulüp faaliyetlerimiz mevcut. Her öğrencimiz en az bir topluluğumuza üye ve çoğu programları kendileri organize ediyorlar. Sektörü bilen, sektörü tanıyan öğrenciler yetiştirmeye çalışıyoruz. Gencimiz hangi sektörde hizmet edecekse o sektörü tanıtmaya gayret ediyoruz’’ dedi.

Bu haber toplam 2435 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.