1. HABERLER

  2. PSİKOLOJİ

  3. "Kapalı mekanda tutulduğu belli"

"Kapalı mekanda tutulduğu belli"

Psikolog Alanur Özalp Cem Garipoğlu'nun yakalandıktan sonraki görüntülerini HABERTÜRK TV'de yorumladı. Özalp şöyle konuştu: "Yüzünün beyaz olduğunu fark ettim.

A+A-

Psikolog Alanur Özalp Cem Garipoğlu'nun yakalandıktan sonraki görüntülerini HABERTÜRK TV'de yorumladı. Özalp şöyle konuştu: "Yüzünün beyaz olduğunu fark ettim. Gün ışığına çıkmamış olduğu, sürekli kapalı bir mekanda olduğu belli. Süre içinde korunduğu kollandığı bir mekandaydı. Bence kendisi hakkındaki tüm yayınları takip etti ve izledi. Bunun üzerine de pişman olduğunu düşündü. Ailenin de koruyucu tutumu olduğunu düşünüyorum"

Özalp ailelerin bu olaydan çıkarması gereken dersler olduğunu söyleyerek, ailelere bazı uyarılarda da bulundu: "Aileler çocuklarına sahip çıkmalı ama aşırı kontrollü değil. Ergenlik döneminde hassas davranmalı. Çocuğun suçunu örtmek değil suçuyla ilgili "Nasıl yapabiliriz ki teslim olmasını sağlayabiliriz" diye düşünülmelidir. Toplum birbirinden şüphelendi. Böyle birşey var da özellikle yakalanmıyor dendi. Bu durumlar toplumun vicdanını yaralayan durumlar. Çocuğun uygun bir ceza alması toplum vicdanını rahatlatacaktır."

Bu haber toplam 2863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.