1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. İBB Psikoloji Konferansları Devam Ediyor

İBB Psikoloji Konferansları Devam Ediyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) işbirliğiyle düzenlenen Psikoloji Konferansları Dizisi’ne “Anne-Baba, Genç İlişkileri” konulu konferansla devam ediliyor.

A+A-

Anne ve babalara çocuk yetiştirmenin getirdiği sorumluluklar bağlamında gerekli desteği sağlayabilmek adına İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizasyonu ve İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi (KAGEM) işbirliğiyle düzenlenen Psikoloji Konferansları Dizisi’ne “Anne-Baba, Genç İlişkileri” başlığı altındaki konferansla devam edilecek.  Esenler Kültür Merkezi’nde 23 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan konferans, İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç.Dr. Gül Şendil’in sunumuyla gerçekleştirilecek.

Konferans, sosyal ve psikolojik yönden sağlıklı ve başarılı gençlerin yetişmesinde anne-babalara düşen rollerin neler olabileceği konusunda bilgilendirme yapmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla düzenleniyor. Konferans süresince ergenlik dönemindeki gençlerin gelişim özellikleri, anne-babaların çocuklarıyla sağlıklı ilişki kurma yolları ve doğru çocuk yetiştirme biçimleri anlatılacak.

Program

Yer: Esenler Kültür Merkezi

Tarih: 23 Şubat 2011 Çarşamba

Saat: 14.00-17.00

Bu haber toplam 5485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.