1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı Ne Zaman?

Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı Ne Zaman?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta? İşte büyük derbi maçın detayları. Futbol severler bu maçı sabırsızlıkla bekliyor.

A+A-

 Galatasaray Fenerbahçe Derbi Maçı Ne Zaman?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için herkes şimdiden heyecanla beklemektedir. Galatasaray bu sezon evinde çok güzel maçlar çıkarmaktadır. Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinden kim galip çıkacak buda en merak edilen sorular arasında. Fenerbahçe 'de bu sezon deplasmanda çok kötü sonuçlar almaya devam ediyor. Fenerbahçe, galatasaray deplasmanından nasıl bir oyun sergileyeceği ise uzmanlar tarafından farklı olacağını belirtiliyor.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi 16 Aralık Pazar günü saat 20.00’da oynanacak.
 

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı büyük bir heyecanla bekleniyor. Dünyanın sayılı derbi maçları arasında giren GS-FB maçına günler kaldı. Galatasaray bu sezon süper lig 'de Lider olarak yoluna devam ediyor. Fenerbahçe ise deplasmandaki kötü sonuçlarına dur diyemiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta programı belli oldu. Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 16 Aralık Pazar günü saat 20.00’da TT Arenada oynanacak. Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının programı belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama göre.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi 16 Aralık Pazar günü saat 20.00’da oynanacak.
 

FENERBAHÇE'NİN SON MAÇI HAKKINA HABERLER

 “BU KADAR KOLAY KAYBETMEYİ DÜŞÜNMÜYORDUK”

Maçın çok fazla forma şansı bulmayan oyuncuları görmek için önemli olduğunu kaydeden Kocaman, “Ama bu kadar kolay kaybetmeyi düşünmüyorduk. Selçuk ve Mehmet Topal’dan ziyade 2-0 gelene kadar ki bölümde öndeki 4 oyuncumuzun kısa ve basit toplarla oyundan düşmesi, ilk yarıda önemli problemlerden bir tanesiydi. İkinci yarı nispeten bunu çözdük ama diğer taraftar hücumda üretkenliği sağladığımız söylenemez. İstemediğimiz kötü bir skor oldu bu bir gerçek. Bunu kaldırmak Fenerbahçe, benim ve futbolcular için kolay değil” diye konuştu.

“HEM TAKIMIMIZI HEM DE GALATASARAY’I KUTLUYORUM”

Bir basın mensubunun, ‘Türk takımları Avrupa’da gruplarından çıktı. Türk futbolu için neler söyleyeceksiniz’ sorusuna ise Aykut Kocaman, “Birkaç senedir Avrupa kupalarında oynayan takımlarımız, uzun soluklu olamıyorduk. Galatasaray’ı kutluyorum bu arada. Bu sezon bizde bunu başardık. Hem puan toplama açısından, futbol kimliğimiz açısından bizim için çok önemli. Bunu sürdürülebilir hale getirmek lazım. Esasısın burası olması lazım. Bu anlamda bütün grup için hem takımımızı hem de Galatasaray’ı kutluyorum” cevabını verdi.

“STOCH’UN TEPKİSİ KENDİ ARKADAŞLARINA OLMAMALI”

Stoch’un oyundan çıkarken Kuyt’un elini sıkmamasını değerlendiren Kocaman, “Belki oyuncularımızın bazılarının gelişimleri ile ilgili nedenleri ortaya koyan davranışlardan bir tanesi, Stoch bugün çok başarılı oynadı. Oyundan çıkmasının temel nedeni, 3 gün sonraki İstanbul Büyükşehir Belediyespor var. Daha fazla yıpranmaması gerekiyordu. Özellikle ihtiyacımız olduğu için kenara aldım. Oyuncuları anlıyorum iyi giderken daha da fazla oynamak istiyorlar. Bunu anlayabilseler belki gelişimleri daha fazla olacak. Antrenöre tepkiyi de anlayabiliyorum. Biz daha olgun insanlar olduğumuz için bir yere kadar tepkiyi anlayabiliyoruz ve kendi içimizde absorbe edebiliyoruz ama kendi arkadaşına olmaması lazım. Çok yanlış. Bunu yarın veya daha sonra konuşacağız” açıklamasında bulundu.


Bu haber toplam 3536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.