1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe'ye Sürpriz Golcü

Fenerbahçe'ye Sürpriz Golcü

Almanya'da en parlak sezonunu yaşayan ve 16 maçta attığı 13 golle krallık yarışında zirvede yer alan Alman golcü Meier için 3 milyon Euro'luk bir teklif sunulduğu belirlendi.

A+A-

Büyük umutlarla alınan Diego Ribas'ın bir türlü takıma adapte olamaması, futbolundan çok sorunlarıyla gündem olan Emanuel Emenike'nin yol ayrımına gelmesiyle arayışa giren Fenerbahçe'nin, aradığı yıldızı Almanya'da bulduğu ortaya çıktı. O oyuncunun ismi ise Alexander Meier... 31 yaşındaki Alman oyuncu, hem Diego gibi ofansif orta saha olarak hem de Emenike gibi son adam pozisyonunda oynayabiliyor. Üstelik 1.96'lık boyu ile hava toplarında da inanılmaz etkili olan Meier, ligin en formda kanat oyuncularına sahip Sarı-Lacivertliler için bu açıdan da biçilmiş kaftan. 

Robben'i solladı 
2004'ten bu yana Frankfurt forması giyen Meier, Almanya'da en parlak sezonunu yaşıyor. 16 maçta 13 gol atarak Bundesliga'da krallık yarışında 1 numarada bulunan deneyimli oyuncu, ligin yenilgisiz lideri Bayern Münih'in gözbebeği Robben ve birçok yıldızı geride bırakmış durumda. 


3 milyon Euro 
Sadece Fenerbahçe'nin değil, başta Rus ekibi Spartak Moskova olmak üzere birkaç takımın daha istediği Alexander Meier'in maliyetine gelince... Başarılı oyuncunun piyasa değeri 3-3.5 milyon Euro (8.5 milyon TL). Altın çağındaki futbolcunun Almanya'da kazandığı yıllık ücret ise bizim iç piyasa dolaylarında, ortalama 1.5 milyon Euro. Sarı-Lacivertliler'in de 3 milyon Euro'luk bir ödeme planı sunduğu, yanıt beklediği ifade edildi. 

Miami'de haber bekliyor 
Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerin Bild, oyuncunun menaceri Paul Koutsoliakos'a dayandırarak transfer haberini doğruladı. Fenerbahçe'nin listesine ilk sıralardan giren Meier, Miami'de tatilde ve gelişmeleri izliyor. Frankfurt'tan önce Hamburg ve St.Pauli formalarını giyen golcü, eğer Türkiye'ye gelirse ilk kez bir yurt dışı deneyim yaşamış olacak.

Bu haber toplam 3350 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.