1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçenin Bomba Transferleri

Fenerbahçenin Bomba Transferleri

Fenerbahçe yönetimi bu sezon ara transferde fenerbahçeli taraftarları çok şaşırtacak transferler gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

A+A-

Fenerbahçenin Bomba Transferleri 

Fenerbahçe'den dev atak... Sarı- Lacivertliler ara transferde taraftarları havaya sokacak önemli bir ismi transfer etmek için kolları sıvadı. Teknik direktör Aykut Kocaman ilk etapta Wolfsburg'da oynayan Diero Ribas'ın transferi için yönetime raporunu vermişti. Ancak yıldız futbolcu takımında kalmayı tercih edince yöneticilerin yaptığı tümgirişimler sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine yine Kocaman'ın isteği ile rota Milan'ın yıldızı Robinho'ya çevrildi. İtalya'da pek iyi bir dönem geçirmeyen ve şu ana kadar sadece 4 maçta forma giyen Brezilyalı için Fenerbahçe yönetimi girişimlerini hızlandırdı. Özellikle Avrupa'da hedeflerin devam etmesi halinde sambacı için kesenin ağzı sonuna kadar açılacak.


AVRUPA BASININDA'DA GÜNDEMDE

Milan'da forma giyen Robinho'nun Fenerbahçe'ye transferi İsviçre basınında da geniş yer buldu... Fussball isimli spor portalı, Brezilyalı oyuncunun Sarı-Lacivertli takıma transferiyle ilgili olarak, "Robinho'ya Santos teklif yapmıştı. Ancak uzun süredir peşinde olan Fenerbahçe inanılmaz bir teklifle oyuncunun aklını çelmeyi hedefliyor. Robinho daMilan'dan ayrılmayı düşünüyor" bilgisini verdi.
Bu haber toplam 2537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.