1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Doğadan gelen güzellik

Doğadan gelen güzellik

Saçınızı yıkadığınız şampuanın ya da her gün kullandığınız nemlendiricinin içinde bal, papatya, buğday özü gibi bildiğiniz bir maddenin olması içinizi rahatlatmıyor mu?

A+A-

Sağlıklı yaşam tutkusu doğal maddelerden üretilen kozmetiklere yönelik ilgiyi arttırdı,

Gitgide daha fazla kozmetik markası ürünlerinde doğal ürünlere yer verirken sadece doğal veya organik ürünler üreten yeni markalar da piyasada yerini alıyor.

Örneğin göz çevresine yönelik ürünleri olan Reviva papatya ve mısır gibi doğal maddelerle üretim yapıyor. Dermokil ise cilt ve saç sakım ürünlerinde kilden yararlanıyor. LCN’nin çatlak topuklar için ürettiği Chapped Skin Balm’da papatya var.

Nivea Visage’ın, özellikle yaz döneminde tavsiye edilen yeni gündüz bakım kremi ve göz çevresi bakım kreminden oluşan yeni serisi Aqua Sensation’ında salatalık özü, ginseng ve magnezyum var. Dudakları güneşten korumaya yönelik olarak Flormar’ın çıkarttığı dudak bakım kremi serisinde orkide kompleksi kullanılmış.

Orgavital’in yaşlılık etkilerine karşı mucize sağlayan kapsülleri ve selülit kreminde ise havyar özü bulunuyor. Fruitkicks’in nar içen saç bakım ürünleri kolay şekil alan saçlar yaratıyor.

Karınca yumurtası yağı içeren kremiyle istenmeyen tüyleri yok eden Gutto, zayıflamada elma&krom mucizesini bir kreme taşıdı. Gutto’nun kreminin düzenli kullanılması halinde bir ayda dört cm incelme sağladığı iddia ediliyor. Avene’nin termal suyu her türden cilt rahatsızlığı ve sıkıntısında kullanılabilir. Awe’nin üzüm çekirdeği içeren sabunu peeling konusunda çok başarılı.

Bu haber toplam 3147 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.