1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Yeni Transferini Açıkladı

Beşiktaş Yeni Transferini Açıkladı

Beşiktaş, Porto takımında forma giyen Daniel Opera ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderdiği yazıda Daniel Opare'nin transferi için görüşmelere başladığını b

A+A-

Şirketten yapılan açıklama şöyle:

"Daniel Opare’nin Şirketimize transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır. "
Daniel Opera 
Bugün İstanbul'a geliyor!
Helsingborg forması giyen Emil Kraft ve Maribor’da oynayan Petar Stojanovic ile daha önce her konuda anlaşmasına rağmen Opare’yle de temasa geçen Kartal’ın 24 yaşındaki başarılı oyuncuyu uzun uğraşlar sonunda ikna ettiği ve renklerini kattığı bildirildi.
Gana Milli Takımı’nda da zaman zaman forma giyen Opare’yi son anda listesine alan siyah-beyazlıların, sol bek pozisyonunda da görev yapabilmesi nedeniyle önceliği Ganalı oyuncuya verdiği aktarıldı.
Siyah-beyazlılar, Portekiz ekibi ile 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ganalı oyuncuyu satın alma opsiyonu Beşiktaş’ta olmak üzere yıl sonuna kadar kiralık olarak transferini gerçekleştirdi. Ganalı oyuncunun bugün İstanbul’a gelmesi bekleniyor.
Öte yandan Beşiktaş Yönetimi, Spartak Moskova’da forma giyen Ermeni futbolcu Aras Özbiliz’in menajeri ile dün akşam biraraya gelerek önümüzdeki sezon için söz kesti.

Bu haber toplam 3293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.