1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Sonucu Canlı Anlatımı

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Sonucu Canlı Anlatımı

Spor Toto Süper Ligin 16.haftasında oynanacak Beşiktaş Gençlerbirliği Maçımım Sonucu Canlı Anlatımı için sayfamızı talip edin.

A+A-

Beşiktaş Gençlerbirliği Maçı Sonucu Canlı Anlatımı

15 Aralık Cumartes 19:00


 Beşiktaş 1-1 Gençlerbirliği 

 

M.S.Bir sonraki canlı anlatımda görüşmek dileğiyle...

M.S.Beraberliğin ardından Beşiktaş 27, Gençlerbirliği ise 20 puana yükseliyor.

M.S.Suat Arslanboğa karşılaşmanın son düdüğünü çalıyor. Kulusic ve Olcay'ın ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşma 1-1 sona eriyor.

93'Tosic, ceza sahasının sol çaprazından yerde kaldı. Hakem 'devam' dedi.

93'Gençlerbirliği Beşiktaş ceza sahasının sol çaprazından taç kullanacak.

92'Hurşut duran topu kullandı. Beşiktaş savunması uzaklaştırdı.

91'Mehmet Kara üstüste çalımlarla sağ kanattan gelirken, Veli'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem Arslanboğa Veli'ye sarı kartını çıkardı.

90'Karşılaşmada 3 dakika kayıp zaman oynanacak.

90'Gençlerbirliği tüm hatlarıyla rakip yarı alandayken, Ekigho'nun Hilbert'e yaptığı müdaheleye hakem Arslanboğa faul dedi.

89'Dejan Lekic oyundan alınıyor, Artun Akçakın oyuna dahil oluyor.

89'Gençlerbirliği etkili geliyor. Tosic soldan ortaladı. Hilbert'e çarpan top taça gitti.

88'Olcay sol kanattan topu getirdi, ceza sahası yayı üzerindeki Almeida'ya topu aktardı. Almeida'nın yaptığı vuruş auta gitti.

87'Randall Azofeifa oyundan alınıyor, Mehmet Kara oyuna giriyor.

86'Jimmy Durmaz çıkıyor, Ehiosun Ekigho oyuna dahil oluyor.

86'Filip Holosko çıkıyor, Batuhan Karadeniz giriyor.

85'Azofeifa sağ kanattan ortaladı. Tosic'in çevirdiği topa Necip ters bir vuruş yaptı. McGregor uzanarak muhteşem çıkardı.

84'Gençlerbirliği paslarla geliyor.

83'G.Birliği'nde Ekigho oyuna girmek için hazırlanıyor.

83'Top her iki kaleye gidip geliyor. Önce Beşiktaş İbrahim Toraman'la ceza sahası önünde son pası yapamadı. Daha sonra hızlı gelen ev sahibi ekipte Hurşut Meriç'in tehlikeli ortasına hiçbir takım arkadaşı dokunamadı.

82'G.Birliği kalecisi Ramazan Köse ağırdan aldığı için sarı kart gördü.

81'Gençlerbirliği, Tosic'le etkili geldi. Yaklaşık 30 metrelik bir alanı baskı görmeden geçti Tosic, ortasını yaptı. Ancak, Lekic için ofsayt bayrağı kalktı.

80'Gençlerbirliği baskısını devam ettiriyor. Kısa paslarla savunmada açık arayan kırmızı siyahlı ekipte Radosav Petrovic, ceza sahası yayından şutunu çıkardı. Üstten auta gitti.

79'Gençlerbirliği tehlikeli geldi. Sağ kanattan Jimmy Durmaz topu iyi taşıdı, ceza sahası yayı üzerindeki Lekic'e pasını çıkardı. Lekic solda Hurşut'u gördü. Hurşut'un vuruşu, kale direğinin hemen yanından auta gitti.

En güzel spor videoları burada... Bu sitenin müptelası olacaksınız. Birbirinden güzel videolar sadece bir tık ötede....

77'İbrahim Toraman, Özgür İleri'yi çalımlayarak geçti. İbrahim Toraman, geçtikten sonra Özgür'ün müdahelesiyle yerde kaldı. Hakem Arslanboğa, Özgür'e sarı kartını çıkardı.

76'Holosko'nun kullandığı korneri, G.Birliği savunması uzaklaştırdı. Hurşut ile hızlıca atağa çıkmaya çalışırken Beşiktaş savunmaya iyi koştu ve topu kaptı. Daha sonra Hilbert'in savunma arkasına gönderdiği bölgede hiçbir arkadaşı yok.

75'Beşiktaş, oyunu Gençlerbirliği yarı alanına yıktı ve galibiyet golünü arıyor. Şimdi, sağ kanattan korner kullanılakacak.

74'Beşiktaş orta sahası bu dakikalarda oyunu dikte ediyor.

73'Beşiktaş korneri kullandı. Ramazan'ı aşan topa, Uğur Boral kafayla kaleye göndermek istedi. Savunma topu uzaklaştırdı.

72'Beşiktaş'ta Necip, pas arası yaptı ve hızlıca hücuma çıktı. Olcay'ı gördü. Olcay sağ kanattan ceza sahası içine girdi, kaleye çıkardığı vuruşu Ramazan çıkardı, seken topa altıpasta Almeida kafa vuruşu yaptı. Savunmadan seken top direğe çarparak kornere gitti.

72'Gençlerbirliği paslaşıyor ve savunmada açık arıyor.

71'Hilbert sağdan ortaladı, altıpasın üzerindeki Almeida'yı aşan topu savunma uzaklaştırdı.

70'Almeida soldan ortaladı, Aykut Demir karşıladı.

69'Almeida, ceza sahası solundan etkili bir vuruş çıkardı. Top kale direğinin hemen dibinden auta gitti.

69'Ceza sahası sağ çaprazında Hurşut, kalenin soluna doğru plaseledi. Top kalenin 2-3 metre uzağından auta gitti.

68'Gençlerbirliği etkili geliyor.

67'Beşiktaş'ta Olcay etkili bir orta yaptı. Sağ kanattan yapılan orta 2 kişiye çarptıktan sonra Almeida'nın önüne düştü. Almeida zor olanı başararak, altıpasın solundan dışarı vurdu.

İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.

65'Kullanılan korneri Beşiktaş savunması uzaklaştırdı.

65'Endirekt vuruşta Hurşut topa dokundu, Jimmy Durmaz sert bir şut çekti, McGregor muhteşem çıkardı.

64'Gençlerbirliği yaydan endirekt serbest vuruşu kullanacak. Azofeifa ve Jimmy Durmaz topun başında...

64'Ersan'ın topu alabilmek için ayağını fazla kaldırdı. Hakem Arslanboğa, endirekt serbest vuruş kararı verdi.

63'Uğur Boral, sol kanattan korneri kullandı. Azofeifa ön direkte karşıladı.

62'Olcay sol kanattan etkili geldi, Olcay, Cem Can'dan sıyrılıp yerden ortaladı. Aykut, ön direkte topu kornere uzaklaştırdı.

61'Beşiktaş hücuma çıkmaya hazırlanıyor. 

51'Beşiktaş, sağlı sollu ataklarla geliyor. Hilbert'in ortası sonrası top Tosic'e çarparak kornere gitti. Tosic, boşluğuna gelen top sonrası yerde kaldı.

50'Beşiktaş orta alanda pas yapıyor.

İddaa tam listesini ve listedeki tüm maçlar için yorumları, canlı sonuçları, yazarlardan iddaa tahminlerini, kazandıran kuponları Sporx İddaa'da bulabilirsiniz.

48'Beşiktaş'ta Olcay ceza sahası sol çaprazında müsait durumda vuruşunu yaptı, top auta gitti.

48'Olcay, korneri kullandı. G.Birliği savunması karşıladı.

47'Beşiktaş ikinci yarıya hızlı başladı. Sağ kanattan korner kullanılacak.

46'İkinci yarıya Gençlerbirliği başladı.

D.A.Karşılaşmanın ilk yarısında Gençlerbirliği adına en çok koşan oyuncu 5786 metre ile Özgür İleri olurken, Beşiktaş'ta 5622 metre ile Veli Kavlak oldu.

D.A.İkinci yarıda tekrar görüşmek dileğiyle...

D.A.İlk 45 dakika hakem Suat Arslanboğa'nın düdüğüyle sona eriyor. Kulusic ve Olcay'ın karşılıklı golleriyle iki takım 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına gidiyor.

45'Uğur Boral, sol kanattan etkili bir orta yaptı. Almeida'ya doğru gelen topa Özgür İleri kritik bir müdahale yaparak uzaklaştırdı.

45'4. Hakem 2 dakika uzatma gösterdi. 

D.A.İkinci yarıda tekrar görüşmek dileğiyle...

D.A.İlk 45 dakika hakem Suat Arslanboğa'nın düdüğüyle sona eriyor. Kulusic ve Olcay'ın karşılıklı golleriyle iki takım 1-1'lik eşitlikle soyunma odasına gidiyor.

45'Uğur Boral, sol kanattan etkili bir orta yaptı. Almeida'ya doğru gelen topa Özgür İleri kritik bir müdahale yaparak uzaklaştırdı.

45'4. Hakem 2 dakika uzatma gösterdi.

45'Maç tekrar başladı.

44'Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Mehmet Akyüz'e ısınması için işaret verdi ancak Olcay kalktı.

44'Olcay Şahan topun üzerine bastı ve acı içinde yerde kaldı.

43'Beşiktaş kısa paslarla etkili bir biçimde geldi. Almeida'nın ceza sahası içinde soldan ortaladığı top savunmaya çarparak taça gitti.

42'Hurşut, sağ kanatta topu kaparak ceza sahasına çok hızlı girdi. Ortaladığı topa önce Lekic, sonra Jimmy Durmaz vuramadı. Beşiktaş savunmasının uzaklaştırdığı topa Özgür İleri vurdu. McGregor şutu rahatlıkla kontrol etti.

41'Hilbert sağ kanatta 2 kişiyi geçerek ceza sahasına ortaladı. Aykut Demir, yakın direğe yerden gelen bu ortayı uzaklaştırdı.

40'Azofeifa, sağ kanattaki korneri yakın direğe kullandı. Beşiktaş savunması karşıladı.

39'Hurşut, sağ kanattan duran topu kullandı. Beşiktaş savunması topu kornere attı. 

33'Ersan Gülüm, yaklaşık 30 metre topu sürerek ceza sahası ön çizgisine kadar geldi ve sol kanattaki Uğur Boral'a pas verdi. Uğur, Almeida'ya ortaladı. G.Birliği savunması uzaklaştıramadı, top Almeida'da kaldı. Daha sonra Almeida topu sektirerek bir vole vurdu ancak top auta gitti.

32'Tosic ceza sahasına ortaladı, Sivok topu uzaklaştırdı. Daha sonra Petrovic tekrar ortaladı. Lekic, altıpas üzerinde kafayı vurdu. İyi pozisyon alan McGregor, topu rahatlıkla kontrol etti.

31'Aykut Demir, Almeida'ya hava topu mücaedelesinde yaptığı hareket sonrası sarı kartla cezalandırıldı.

31'Hurşut, sağ kanattan korneri kullandı. Özgür İleri, altıpas ön çizgisinde kafayı vurdu, tehlikeli pozisyonda top kale direğinin dibinden auta gitti.

30'Sivok'un Lekic'e yaptığı harekete hakem Suat Arslanboğa faul kararı verdi. Gençlerbirliği orta sahadan faul atışını kullandı.

29'Oyun tekrar başladı.

28'Hava topu mücadelesidne Radosav Petrovic yerde kaldı. Sağlık ekipleri sahaya girerek, Petrovic'in tedavisini gerçekleştiriyor.

27'Beşiktaş, sol kanattan Uğur Boral ile hızlı bir şekilde geldi. Uğur Boral'ın yaptığı orta auta gitti.

26'Beşiktaş kısa paslarla etkili geldi. Almeida ceza sahasının 5 metre kadar önünde şutunu çıkardı ancak top kalenin üstünden açık bir farkla auta gitti.

25'Jimmy Durmaz, sağ kanatta Hilbert'i geçmek isterken, Alman oyuncunun sert hareketiyle yerde kaldı. Suat Arslanboğa sarı kartını çıkardı.

24'Azofeifa, duran topu direk kaleye gönderdi. Şut, McGregor'ın direk üzerine gitti ve İskoç kaleci rahat bir şekilde topu kontrol etti.

23'Gençlerbirliği 2. gol için baskısını artırdı. Petrovic, ceza sahası sağ çizgisinin 1 metre kadar dışında Hilbert'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. G.Birliği Azofeifa ile duran top kullanacak.

23'Gençlerbirliği 2. gol için baskısını artırdı. Petrovic, ceza sahası sağ çizgisinin 1 metre kadar dışında Hilbert'in müdahalesi sonrası yerde kaldı. G.Birliği Azofeifa ile duran top kullanacak.

22'Olcay Şahan sol kanattan korner kullandı. Gençlerbirliği savunması altıpas üzerinde karşıladı.

21'Olcay Şahan, ceza sahası sağ çaprazından ortaladı ancak kaleci Ramazan penaltı noktası üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

Anında haberiniz olsun! Avrupa ve Süper Lig'de tüm maçların canlı skorları için sporx.com canlı skorlar sayfalarını takip edebilirsiniz!

19'Azofeifa, ceza sahası sağ çaprazından yüksek bir orta yaptı. Kulusic arka direkte ayağıyla rahat bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

19'GOL! Ante Kulusic!

18'Gençlerbirliği rakip yarı alanda paslaşırken, Necip'in Tosic'e yaptığı harekete hakem Suat Arslanboğa faul dedi. Gençlerbirliği ceza sahasının sağ çaprazından duran top kullanacak.

17'Oyunun temposu tekrar arttı.

16'Beşiktaş orta sahada pas yapmaya çalışırken Olcay'ın topuna Lekic pas arası yaptı. Lekic, sağ çaprazdan sert vurdu, McGregor uzandı ve çıkardı. 

15'Jimmy Durmaz, Hilbert'ten sıyrılıp ortalamak istedi ancak top taç çizgisini geçti.

14'Azofeifa, Beşiktaş kalesinin sağ tarafında Hilbert'ten topu çalmak için bir müdahalede bulundu. Hakem Suat Arslanboğa, Azofeifa'nın şarjının faul olduğunu işaret etti.

13'İbrahim Toraman, orta sahanın Gençlerbirliği yarı alanına bakan kısmında Petrovic'in müdahalesiyle yerde kaldı.

12'Bu dakikalarda karşılaşmanın temposu düştü.

10'Beşiktaş uzun toplarla ve Almeida'yı kullanarak hücum geliştirme isteğinde ancak G. Birliği savunması çok adamla Almeida'yı savunuyor.

9'İki takımın oyuncuları da, zemin buzlandığı için sık sık kayıp düşüyor.

8'Gençlerbirliği, Hurşut ve Azofeifa ile birlikte Beşiktaş sol kanadını kullanmak istiyor.

7'Gençlerbirliği, oyunu Beşiktaş yarı alanına yıktı ve pozisyon arıyor.

6'Sağ kanattan Hurşut Meriç'in korneri sonrası Beşiktaş savunması karşıladı, seken topa Jimmy Durmaz bir vuruş yaptı ancak bir kez daha Beşiktaş savunması araya girdi.

5'Azofeifa ortasını yaptı, İbrahim Toraman altıpas önünde kafasıyla karşıladı. Korner sonrası seken topa, tekrar Azofeifa vurdu.top bir kez daha kornere gitti. 

4'Gençlerbirliği kısa paslarla ceza sahasına girdi. Tosic'in pası sonrası Lekic, penaltı noktası üzerinde vuruşunu yapamadı. Beşiktaş savunması topu kornere attı. 

3'Beşiktaş, sol kanattan kısa paslarla geldi ancak Necip son pası hatalı yapınca siyah beyazlılar bu ataktan sonuç alamadı.

2'Uğur Boral, ortasını Almeida'ya doğru yaptı ancak Gençlerbirliği savunması karşıladı.

1'Beşiktaş, Uğur Boral ile ceza sahasına 10 metre uzaktan duran top kullanacak.

1'Maça Beşiktaş başladı...

M.Ö.Hakem Suat Arslanboğa son kontrollerini yapıyor. Maç başlamak üzere.. 

M.Ö.Gençlerbirliği bu sezon Süper Lig'de dört büyüklerle oynadığı 3 maçta kalesinde 11 gol gördü.

M.Ö.Gençlerbirliği bu sezon Süper Lig'de oynadığı 15 maçta 4 galibiyet 7 beraberlik 4 yenilgi aldı ve 19 puan topladı.

M.Ö.Beşiktaş ile Gençlerbirliği takımları lig tarihi boyunca toplamda 78 kez karşılaştı. Oynanan 78 maçta Beşiktaş 45 kez Gençlerbirliği 6 kez kazandı 27 maç berabere bitti.

M.Ö.Dilerseniz twitter üzerinden yaptığınız yorumların sonuna #sporxcanli etiketini ekleyerek yorumlarınızın bu sayfada görünmesini sağlayabilirsiniz.

M.Ö.Beşiktaş'ın 11'i; McGregor, İbrahim Toraman, Ersan, Necip, Veli, Hilbert, Almeida, Olcay, Uğur, Sivok, Holosko

M.Ö.Gençlerbirliği'nin 11'i; Ramazan, Cem, Özgür, Aykut, Kulusic, Azofeifa, Petrovic, Tosic, Jimmy Durmaz, Lekic, Hurşut

M.Ö.İki takımın 11'leri belli oldu. 

M.Ö.Bu karşılaşmanın canlı anlatımında birlikte olacağız.

M.Ö.Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesinde Geçlerbirliği'ne konuk olacak. 

Bu haber toplam 3289 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.