1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Barcelona Real Madrid Maçı Ne Zaman?

Barcelona Real Madrid Maçı Ne Zaman?

Dünyanın en büyük derbileri arasında başı çeken Barcelona ile Real Madrid’in La Liga kapışmasını Türkiye’den çok sayıda futbolsever yerinde izlemek için İspanya’nın yolunu tutacak.

A+A-

Barcelona Real Madrid Maçı Ne Zaman? 

Barcelona – Real Madrid (El Classico)

7 Ekim 2012 – Saat: 19:50

Yer: Camp Nou Stadyumu  

Karşılaşma ile ilgili diğer ayrıntılar şöyle:

Dünyanın en büyük derbileri arasında başı çeken Barcelona ile Real Madrid'in 7 Ekim'deki La Liga kapışmasını Türkiye'den çok sayıda futbolsever yerinde izlemek için İspanya'nın yolunu tutacak. Camp Nou'daki sezonun ilk El Clasico'sunu izlemenin bedeli, maç bileti, uçak  ve konaklama dahil fiyatları 595€ ile 850€ arasında değişen fiyatlarda. Dünyanın 50′den fazla ülkesinde yaklaşık 400 milyon kişinin televizyonlardan izlediği El Clasico'nun ilk round'una acenteler yoluyla 250 Türk futbolseverin gitmesi bekleniyor.

World Travel Service'den El Clasico Turu

Barcelona & Real Madrid maçı için Kategori 2 ve Kategori 3 maç bileti alan herkese "2 gece standart 3 yıldızlı otel konaklaması"  aynı zamanda FIFA Official Tur Operator Partneri WTS tarafından hediye ediliyor.

Tura ilişkin özel notlar ise şu şekilde

Ücretsiz paket 2 kişilik odalarda konaklayanlar için geçerlidir. Tek kişi konaklamalarda single farkı alınacaktır.  3. ve 4. otel seçeneklerinde fark alınarak konaklama imkanı mevcuttur.

Tur Paketleri 
Kategori 3 , kişi başı: 595 Euro
Kategori 2 , kişi başı: 850 Euro
Bu haber toplam 3496 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.