1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Aykut Kocaman: Algıları yıkamam

Aykut Kocaman: Algıları yıkamam

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında oynayacakları Demir Grup Sivasspor maçı öncesi 6’da 6 iddiasını tekrarladı, eleştirilere noktayı koydu: "Kamuoyuna baktığınız zaman Galatasaray ile Beşiktaş çağlayanlar gibi

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zorlu Sivasspor maçı öncesinde iddialı açıklamalar yaptı. Kendilerinin kötü, rakiplerin iyi oynadığı yönündeki algıyı değiştirme çabasını artık bıraktığını belirten Kocaman, "Dünyanın en zor şeyi algıyı yıkmak. Rakiplerimizi yendik yine olmadı. İyi bir takımımız var. Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Ancak kamuoyuna bakarsan Galatasaray ve Beşiktaş çağlayanlar gibi oynuyor, kazanıyor. Fenerbahçe ise defansif oynuyor, gol atamıyor" diye konuştu. Bundan sonra sadece kendi işlerine bakacaklarının altını çizen tecrübeli çalıştırıcı şöyle konuştu:

PUAN KAYBETMEYİZ

"Fikstür gösteriyor ki iki maçta 6 puan bıraktığımız Akhisar maçlarını, Gençlerbirliği ve Kayseri'ye verdiğimiz 2'şer puanları arayacağız. Bundan sonra takımımın puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bütün maçları kazanırız. Ama ipler bizim elimizde değil. Sezon sonunda yerimizi bizden ziyade rakipler belirleyecek."


aykut_kocamandan_sampiyonluk_sozleri_1513626913_7405.jpg


AYKUT KOCAMAN TARİHE GEÇİYOR

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynayağı mücadele teknik direktör Aykut Kocaman için ayrı bir önem ve değer taşıyor. Daum'a ait 190 maçlık sarı-lacivertli takımın başında en çok sahaya çıkan hoca rekorunu Osmanlı maçında egale eden Kocaman, bugün 191 maçla yeni rekorun sahibi olacak. Kocaman, sarı-lacivertli takımla 111 galibiyet, 43 beraberlik, 36 yenilgi yaşadı.

COŞKULU KARŞILAMA

Başkan Aziz Yıldırım da takımla birlikte Sivas'a gitti. Sarı-lacivertli taraftarlar takımlarını havalimanında coşkuyla karşılarken, Aykut Kocaman en büyük ilgiyi gören isim oldu.

SOLDADO YETİŞTİ

Fenerbahçe'de kas ağrısı olan ve son iki idmanda takımla çalışmayan Soldado dünkü antrenmanda kendini iyi hissedince Sivas kafilesinde yer aldı. Bugün 11'de sahada olması bekleniyor. 8 Aralık'ta oynanan Bursa maçında sakatlanan Janssen takıma dönerken, Sivas kafilesinde yer aldı. Sakatlığı geçmeyen Alper ile yabancı sınırına takılan Isla, İstanbul'da kaldı.

Bu haber toplam 4484 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.