1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. Aileder'de Duygusal Zeka Konulu Seminer

Aileder'de Duygusal Zeka Konulu Seminer

Aileder'de her hafta düzenlenen Salı 18 seminerlerinin bu haftaki konuğu Uzm. Psk. Özge Altan AYTUN olacak.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Aileder'de her hafta düzenlenen Salı 18 seminerlerinin bu haftaki konuğu Uzm. Psk. Özge Altan AYTUN olacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan seminerde Çift ve Evlilik Terapisti Uzm. Psk. Özge Altan Aytun "Duygusal Zeka" konulu sunum yapacak. Seminerle ilgili Aileder'in web sitesindeki açıklamada şu ayrıntılara yer verildi.

23 Nisan 2013 tarihli seminer programında; yaşamda mutluluğu yakalamak için giderek daha önemli hale gelen Duygusal Zeka kavramını tanıma, boyutlarını ve duygusal zeka becerilerini arttırma yolları konusunda bilgiler paylaşılacaktır. Seminerin içeriği şu şeklindedir:

  • Duygusal Zeka (EQ) Kavramı
  • Duyguları Tanıma ve Farkındalık Kazanma
  • Duygusal Zekanın Boyutları 
  • Duygusal Zeka Becerilerini Arttırma
  • Duygu Koçluğu Yapmak

Uzman Psikolog Özge Altan Aytun Özgeçmişi 

Özge Altan Aytun, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitiminin ardından, yüksek lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde burslu olarak tamamlamış, doktora eğitimine ise İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsünde devam etmektedir.  Kurucularından olduğu Psikoloji İstanbul’da özellikle psikolojik travma, EMDR ve performans geliştirme konusunda pek çok önemli proje,  bilimsel araştırma ve yayını gerçekleştirmiştir. Yetişkinlerle çalışmalarında, Aile terapisi, EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi ve Duygu Odaklı terapi yaklaşımlarını kullanmaktadır.  Türkiye’de Gottman Enstitüsü tarafından onaylı iki terapistten biri olan Aytun, Gottman metodu ile özellikle çift-ilişki problemleri, evliliğe hazırlık, aldatma, çatışma, duygusal kopukluk ve boşanma konularında çalışmakta, uzmanları eğitmekte ve süpervizyonlar düzenlemektedir. Halen “Türkiye’de Mutlu Evlilik” araştırmasını yürüten Aytun aynı zamanda Yağmur’un da annesidir. 

AİLEDER İLETİŞİM 

Haseki, Küçükmühendis Sk. No. 7 Fatih / İstanbul 

Tel. 0212 588 2545 

Faks. 0212 632 857 

Not: Seminere katılım ücretsiz olup başvuru kaydı yaptırmaya gerek yoktur. 

Bu haber toplam 9314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.