1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 7. Uluslararası Bilişsel Psikoterapi Kongresi

7. Uluslararası Bilişsel Psikoterapi Kongresi

7. Uluslararası Kognitif Psikoterapi Kongresi 2-5 Haziran 2011 Tarihleri arasında Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak...

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


İstanbul, 2-5 Haziran 2011 Tarihlerinde bu yıl 7'ncisi düzenlenecek olan 7. Uluslararası Kognitif Psikoterapi Kongresi'ne hazırlanıyor. Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği'nin ev sahipliği yapacağı kongrede bilişsel davranışçı terapilerle ilgili güncel gelişmeler, yenilikler ve deneyimler olgu sunumları eşliğinde katılımcılara sunulacak.

Katılımcıların kongereye katılımı ile ilgili davet yazısında, Kognitif ve Davranış Terapiler Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Z. Sungur; "Kongrenin İstanbul gibi güzel bir şehirde yapılmasının organizasyona daha farklı bir güzellik ve tad katacağını belirterek, katılımcıların yoğun olmasının ve bir çok olgunun tartışılmasının kongrenin bilimsel değerine katkı sunacağını" belirtiyor.

Uluslararası Billişsel ve Davranış Terapileri Derneği Eş Başkanı Dr. Keith Dobson'da kongrenin İstanbul gibi Bizans kültürü ile İslam medeniyetini buluşturan tarihi bir şehirde düzenleniyor olmasının kongreye ayrı bir heyecan kattığını belirterek şunları ifade ediyor: "Kongrede Bilişsel Davranıçşı Terapiler alanındaki yenilikleri İstanbul gibi tarihi bir şehirde sunmanın heyecan uyandıran bir kombinasyon olduğunu düşünüyorum."

Kongreye Bilişsel Davranışçı Terapiler konusunda önemli çalışmalar yapmış  bir çok akademisyen ve uzman konuşmacı olarak katılacak...

Kongre Harbiye Askeri Müzesinde yapılacak.

Kongre Broşürü için tıklayınız

Kongre ile ilgili ayrıntılara http://www.iccp2011.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 6382 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.