1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 5. Ulusal Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi

5. Ulusal Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi

5. Ulusal Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi 13-14-15 Mart 2009 da İstanbulİstanbul Teknik Üniversitesi, Maslak kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacak...

A+A-

5. Ulusal Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi  13-14-15 Mart 2009 da İstanbulİstanbul Teknik Üniversitesi, Maslak kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde yapılacak...

Kongreyle ilgili ayrıntılı bilgiler



Aile ve Evlilik Terapileri Derneği (AETD) olarak, 13-14-15 Mart 2009’da, İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde (SDKM),  V. Ulusal Aile ve Evlilik Terapileri Kongresi’ni düzenlemekteyiz. Bu yıl kongremizin teması “Terapide Post-Yapısalcılık ve Sonrası“ olarak belirlenmiştir.

Her kongrede artmakta olan katılımcı ve uzman profiline uygun olarak, 2009 yılı için, birçok meslektaşımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir Bilimsel Program hazırlanmaktadır. Aile ve evlilik terapisi; çift ilişkisi, çocuk-ergen terapisi, klinik psikiyatri, cinsel terapiler, bireysel-sistemik ve dinamik terapiler gibi çeşitli konuları kapsamaktadır.

Psikiyatri/psikoloji alanında çalışan her uzmanın hem konuşmacı hem dinleyici olarak katılımı mümkün olacaktır. Bu alanlarda eğitimlerine devam eden öğrencilerin de, birçok uzmanın farklı ekol ve duruşlarını izleme imkanı bularak kongremizden faydalanacakları inancındayız.

Ulusal düzeyde katılımın yanı sıra, yurt dışından gelecek olan davetli konuşmacılarımızla da zenginleşecek olan kongremize hepinizi bekliyoruz.

Görüşmek üzere,
 

Dr. Murat Dokur
AETD Yönetim Kurulu Başkanı

Bu haber toplam 7213 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.