1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 48. Ulusal Psikiyatri Kongresi

48. Ulusal Psikiyatri Kongresi

Türkiye Psikiyatri Derneği'nin düzenlediği ve BURKON tarafından organize edilen "48. Ulusal Psikiyatri Kongresi" 9 - 13 Ekim 2012'de yapılacak... İşte ayrıntılar...

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


Türkiye Psikiyatri Derneği'nin, 46. 'sını İzmir'de, 47. 'sini ise geçen yıll Antalya'da düzenlediği 'Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin 48. 'si 2012 yılında Bursa'da yapılacak. 9 ile 13 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan '48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde, Merinos AKKM'nin tüm toplantı ve seminer salonları kullanılacak. 5 gün boyunca psikiyatri alanında yurtiçi ve yurtdışından katılacak yüzlerce uzmanla birlikte bilimsel toplantı ve tartışmalar düzenlenecek.

Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, "Bursa olarak ulusal ve uluslararası kongreleri Bursa'da yapabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. Bursa'nın uluslararası alanda tanıtımı ve pazarlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Merinos AKKM olarak yoğun çalışmalar içerisinde bulunuyoruz. " dedi. Pala, '48. Ulusal Psikiyatri Kongresi'nin de kentin tanıtımına katkı sağlayan önemli organizasyonlardan biri olacağına inandığını söyledi.

Kongre ile ilghili ayrıntılı bilgiler kongrenin resmi sitesi olan http://upk.psikiyatri.org.tr sitesinden duyurulacak.

Kayıt Bilgi ve Erken Kayıt Fırsatları için tıklayınız

Bildiri için son tarih: 24 Ağustos - Bilgi için tıklayınız

Önemli tarihler için tıklayınız 

DAVET YAZISI

Şiddet, başta meslektaşlarımız olmak üzere çocukları, kadınları ve azınlıkları yakından ilgilendiren bir konu olarak önemli bir gündem oluşturmaktadır. Hem buna maruz kalan, hem de maruz kalanları sağaltmakla görevli olan bizler için, bu soruna daha yakından bakmamızı sağlayacağını düşündüğümüz "Şiddet" konusunu bu yıl ulusal kongremizin ana teması olarajk belirlemiş bulunmaktayız. Bizleri 48. kez bir araya getirecek olan kongremizi 2012 yılında 20 yıl aradan sonra yeniden Bursa'da gerçekleştiriyoruz.

Ulusal Psikiyatri Kongremiz Merinos bölgesindeki Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde (AKKM) 9-13 Ekim 2012 tarihleri arasında toplanacaktır. Panel, kurs vb başvurular için son tarih her yıl olduğu gibi bu yıl da 15 Haziran 2012, bildirilerin son gönderimi ise Eylül ayının ilk haftasıdır.

Son beş yıldır ulusal kongrelerin hedefi, tıpkı derneğimizin yıllık toplantısında olduğu gibi tüm meslektaşlarımızın tereddütsüz yer almak isteyecekleri bilimsel düzeyi yüksek ve meslektaşlarımızın yanı sıra ruh sağlığı alanındaki diğer çalışanların ve hatta konuya ilgi duyan tıp fakültesi öğrencilerinin de herhangi bir destek arama gereksinimi duymaksızın katılabilecekleri ekonomik açıdan en uygun koşullarda bir kongre organize etmektir. Ayrıca, bu yıl derneğimizin yıllık toplantısında başlattığımız mezuniyet sonrası eğitime ağırlık veren tarzı geliştirerek sürdürmek amacındayız.

Ulusal Kongrenin bilimsel programını yaz tatilinden önce ilan etmeyi hedeflemekteyiz. Yine kongre ile ilgili ayrıntılara da kısa süre içinde www.psikiyatri.org.tr adresinden ulaşabileceksiniz. TPD adına tüm meslektaşlarımızı 2012 yılı kongremizde bilim, etik ve dayanışma içinde bir arada olmaya davet ediyoruz. 

Tunç ALKIN TPD Genel Başkanı

Berna ULUĞ - BTDK Başkanı 

Bu haber toplam 8057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.