1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. 3. Ulaşılabilirlik Bölgesel Toplantısı Kayseri’de

3. Ulaşılabilirlik Bölgesel Toplantısı Kayseri’de

Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları’nın İç Anadolu Bölgesi Toplantısı 28 Ocak 2012 tarihinde Kayseri Hilton Otel’de yapılıyor.

A+A-

Aktüel Psikoloji / Haber Merkezi


“Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları”nın üçüncüsü İç Anadolu Bölgesi ile devam ediyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları’nın İç Anadolu Bölgesi Toplantısı 28 Ocak 2012 tarihinde Kayseri Hilton Otel’de yapılıyor.

 
Özürlülerin de herkes gibi ve herkesle birlikte, yaşamın tüm alanlarındaki hak ve hizmetlere ulaşabilmesi ve bunlardan yararlanabilmesi ilkesinden yola çıkılarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde düzenlenen Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları ile bölge bölge tüm Türkiye’de yerel yönetim idarecileri ve fiziksel çevreye ulaşılabilirlikle ilgili teknik personelin bilgi ve bilinç düzeyinin arttırılması amaçlanıyor.
 
Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları kapsamında daha önce Marmara Bölgesi Toplantısı 26-28 Aralık 2011 tarihinde Kocaeli Çayırova’da, Akdeniz Bölgesi Toplantısı 14 Ocak 2012 tarihinde Adana’da düzenlendi. Ulaşılabilirlik Bölgesel Paylaşım Toplantıları kapsamındaki üçüncü toplantı 28 Ocak 2012 tarihindeİç Anadolu Bölgesi için Kayseri’de düzenleniyor. Toplantı kapsamında ulaşılabilirliğin önemi, ulaşılabilirlik mevzuatı, tespit formları ve bölgesel örnek çalışmalar ile yerel yönetim idareci ve personeline Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Yetkilerine ilişkin bilgilendirmeler yapılıyor.
 
Kayseri Hilton Oteli’nde düzenlenen toplantıya İç Anadolu Bölgesi’ndeki illerin belediye başkanları, başkan yardımcıları, fiziksel çevreye ulaşılabilirlikle ilgili teknik personel, İl Özel İdarelerinden ilgili personel, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü ve müdürlüğün ilgili teknik personeli katılacaktır.

Program Detayı için tıklayınız.

ŞEHİR           TARİH              BÖLGE
Kayseri        28 Ocak 2012    İç Anadolu
Trabzon        18 Şubat 2012    Karadeniz
Diyarbakır    3 Mart 2012    Güneydoğu Anadolu
İzmir            17 Mart 2012    Ege
Erzurum       24 Mart 2012    Doğu Anadolu
 

Bu haber toplam 4932 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.