1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Yalanla başlayan evlilik ölümle bitti

Yalanla başlayan evlilik ölümle bitti

Adana'da internette tanıştığı kişi ile ailesinden gizli evlenen genç kız, kayınbabasının evinde, ailesinin kendisini ziyarete geldiği gün ölümü tercih etti.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Ankara'da yarıda bıraktığı lise eğitimini açık öğretimden tamamlayan Mehtap P. (21), bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Mehmet P. (21) ile internette görüşmeye başladı.

Mehtap P. bir kaç kez kendini ziyaret için Ankara'ya gelen Mehmet P'yi ailesiyle tanıştırmadı, internette görüşmelerinde ise kendisini ''üniversite mezunuyum, ailem çok zengin'' diye anlattı.

Mehmet P'nin evlenme teklif etmesi üzerine Mehtap P. ''Ailem evlenmeme izin vermiyor. Ama ben senle kaçmaya hazırım. Sonra onları ikna ederiz'' dediği, bunun üzerine çiftin yaklaşık 15 gün önce kaçarak resmi nikah kıydığı öğrenildi.

Mehmet P, geçen hafta eşini de yanına alarak Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 160. Sokak'taki Çilem Apartmanı'nda oturan ailesinin evine yerleşti. Oğulunun evlendiğini söylemesi üzerine baba Hayri P. gelini Mehtap P'nin ailesiyle iletişime geçti. Geçen hafta Ankara'ya giden Hayri P, Mehtap P'nin dayısı ile görüşerek aileyi kente çağırdı.

Bunun üzerine Adana'ya gelen Mehtap P'nin ailesi, dünürlerinin evlerine geldiği sırada, genç kız, kendini iyi hissetmediğini söyleyerek başka bir odaya geçti. Bu sırada odadan ses duyan aile, dışarı çıktıklarında, Mehtap P'nin 9. kattaki evin balkonundan atladığını gördü.

Ağır yaralanan ve ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırılan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Eşinin balkondan atladığını öğrenen Mehmet P. sinir krizi geçirdi. Mehmet P. babası Hayri P. ve diğer yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırmada Mehtap P'nin liseyi dışardan bitirdiğini, eşine ve onların ailesine yalan beyanda bulunduğunu belirledi. Emniyet yetkilileri, genç kızın tanışırken verdiği yalan beyanların ortaya çıkmasından endişe etmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Bu arada, ambulans geldiğinde Mehtap P'nin yakınlarının dünürlerini suçlayarak, saldırdıkları, polisin müdahale ettiği öğrenildi. Baba Hayri P, düğün hazırlıkları yaptıklarını vurgulayarak, ''Düğün yapmaya hazırlanıyorduk. Niye böyle bir şey yaptı anlayamadık'' diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. HABER7

Bu haber toplam 5185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.