1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Tacizle suçlanan Müdür Vekili: O kadından ben şikayetçiyim

Tacizle suçlanan Müdür Vekili: O kadından ben şikayetçiyim

GAZİANTEP'te lise müdür yardımcısı 37 yaşındaki Aysun U.'ya cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Okul Müdür Vekili 47 yaşındaki Fatih Ç., suçlamaları reddetti. Fatih Ç., “Bana komplo kurulmak istendi, asıl ben Aysun U.'dan şikayetçiyim” de

A+A-

GAZİANTEP'te lise müdür yardımcısı 37 yaşındaki Aysun U.'yu odasına çağırarak, “Eşinden yeni boşandın. Maddi, manevi ve cinsel ihtiyaçların vardır” diyerek cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen Okul Müdür Vekili 47 yaşındaki Fatih Ç., suçlamaları reddetti. Fatih Ç., “Bana komplo kurulmak istendi, asıl ben Aysun U.'dan şikayetçiyim” dedi.

Meslek Lisesi Okul Müdür Vekili Fatih Ç., 19 Ağustos'ta Gaziantep Adliyesi'ne giderek, kendisini hakkında taciz ve tehdit iddiasında bulunan Müdür Yardımcısı Aysun U.'nun suç duyurusu üzerine Karşıyaka Polis Merkezi Amirliği'ne giderek ifade verdi. Fatih Ç., ifadesinde Aysun U.'nun daha önce de aynı yöntemle bir başka okulun müdürü olan Hakan B.'ye komplo kurduğunu iddia etti. Evli ve 4 çocuğu olduğunu belirten Fatih Ç., “Benim için ilk önce ailemin huzuru ve mutluluğu gelir. Ben Aysun U.'ya cinsel içerikli konuşmalar yapmadım. Kendisinin bahsettiği gibi ben asla odama çağırmam, kendisi ile mesafeli durabilmek için elimden geleni yaparım. Ben kendisine imam nikahı ile ilgili bir söz söylemedim. Aysun U.'nun tüm bu iddiaları psikolojik rahatsızlığı olduğundan üzerime atılmış birer iftiradır. Psikolojik rahatsızlığı olduğunu günde 3 tane ilaç kullandığından biliyorum. Aysun U.'yu taciz etme olayını komik buluyorum ve üzerime atılmış çirkin bir iftira olarak görüyorum” dedi.

‘SENİ MEMLEKETE REZİL EDECEĞİM’ DİYE TEHDİT ETTİ

17 Ağustos 2010’da eski öğrencilerden birinin notlarının e-okul'a işlenmesi hususunda Aysun U.'yu görevlendirdiğini anlatan Fatih Ç., “Öğrenci, Aysun U.’nun yanına gidiyor ve notlarının e-okul'a işlenmesi gerektiğini söylüyor. Aysun U., öğrenciyi başka müdür yardımcılarına yönlendiriyor. Onlar da bu işin kendi işleri olmadığını söylüyor. Bunun üzerine koridorda Aysun U. ile karşılaştım. ‘Neden bir aydır notları girmedin, kendi işini diğer müdür yardımcılarına yaptırmaya çalışıyorsun’ dedim. Bunun üzerine odasına gitti. Beni odasına çağırdı, gitmedim bu şekilde komploya düşmekten kurtuldum. Ama bir arkadaşa, ‘Ben Fatih Ç.’yi Hakan B.’den daha kötü edeceğim’ demiş. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayet dilekçesi verdim. Suçlamaları kabul etmiyorum, mağdur olduğum için Aysun U.’dan şikayetçiyim” diye konuştu.Öte yandan Gaziantep Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ise iddialarla ilgili idari soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi.

DHA

Bu haber toplam 4061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.