1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Şizofreni Hastaları Dehşet Saçtı

Şizofreni Hastaları Dehşet Saçtı

Aynı gün iki ayrı şehirde, iki ayrı şizofreni hastası dehşeti...

A+A-

Adıyaman’da şizofren hastası olan bir kişi annesini öldürdükten sonra kendi boğazını keserek intihar teşebbüsünde bulundu. Yozgat'ın Yerköy ilçesinde de şizofreni hastası bir kişi, tartıştığı kızını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

ANNESİNİ ÖLDÜRÜP, KENDİSİNİ BOĞAZINDAN YARALADI
 
Edinilen bilgiye göre, Altın Şehir Mahallesi'nde, şizofren hastası Alper A. (34), sinir krizi geçirerek evin mutfağında bulaşık yıkayan annesine saldırdı. Alper A. mutfakta bulunan piknik tüpü ve tencerelerle annesi Gülay A.’nın (56) başına defalarca vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan Gülay A. olay yerinde hayatını kaybederken, Alper A. eline aldığı bıçakla kendi boğazını kesti. Alper A.’nın boğazı kesik halde balkona çıktığı gören mahalle sakinleri polise haber verdi.
 
Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabalarının ardından şahıs çıktığı balkondan inerek ambulansa bindi. Polis ekipleri eve girdiklerin de ise anne Gülay A.’nın cesediyle karşılaştı. Gülay A.’nın cesedi olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemeler sonrası Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 
BİR ŞİZOFREN DEHŞETİ DE YOZGAT'TAN
 
Yozgat'ın Yerköy ilçesinde şizofreni hastası bir kişi, tartıştığı kızını av tüfeğiyle vurarak öldürdü.
 
Olay, saat 21.00 sıralarında Ayanoğlu Mahallesi Şehit Şaban Karadoğan Caddesi Değirmen Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şükrü K. (70), kızı Nuran K. (43) ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştı. Tartışmanın büyümesi ile evde bulunan av tüfeğini alan şizofreni hastası baba Şükrü K., (70) kapıdan çıkmaya çalışan Nuran K.’yı göğsünden vurdu.
 
Binadaki komşularının ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekibi Nuran K.'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Baba, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken, ailenin iki gün önce eve taşındıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 
İHA
Bu haber toplam 5633 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.