1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Şizofren nişanlı korku saçtı

Şizofren nişanlı korku saçtı

İZMİR'in Hatay Semtinde, bir süre önce nişanlandığı kadın ile 9 yaşındaki kızını döven şizofren 40 yaşındaki E.İ.T., etkisiz hale getirildi.

A+A-
Kapının, AKS 110 ekiplerince kırılması sonucu yakalanan E.İ.T. gözaltına alınırken, dövülen kadın ile kızı hastaneye kaldırıldı. Olay, bugün saat 04.30 sıralarında, Çankaya Mahallesi 153 Sokak 13 numaradaki apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Yan apartmanda oturduğu belirtilen şizofreni hastası E.İ.T. ile ev kadını 44 yaşındaki Ferhan Öz, 3 ay önce nişanlandı. Öz ile E.İ.T. evde bir süre sohbet etti. İlerleyen saatlerde bilinmeyen nedenle sinirlenen E.İ.T., bir anda anne ve kızına saldırmaya başladı. E.İ.T.'nin, Öz'ü yumrukladığı, bununla yetinmeyerek kadının boşandığı eşinden olan 9 yaşındaki kızı I.Ç.'nin de saçını çekerek tartakladığı ileri sürüldü. Anne ve kızın çığlıkları üzerine apartmanda oturanlar durumu, polise bildirdi.

AKS 110 EKİPLERİ KAPIYI KIRDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açması konusunda E.İ.T.'yi uyardı. Uyarılarına rağmen E.İ.T.'nin kapıyı açmaması ve anne ile kızını dövmeye devam etmesi üzerine polis, çelik kapıyı açması için olay yerine AKS 110 ekiplerini çağırdı. Gelen AKS 110 ekiplerinin çalışması sonucu kapı kırıldı. Kapının arkasında oturan ve polislerin içeri girmesini engellemeye çalışan E.İ.T., oturma odasına kaçtı. Burada polis ekiplerince etkisiz hale getirilen E.İ.T., gözaltına alınarak Hatay Polis Merkezi'ne götürüldü. Polislerin içeri girmesine engellemek için E.İ.T.'nin evin kapısında durmasından yararlanıp yatak odasına sığınan Öz ile kızı I.Ç. ise kurtarıldı. Hastaneye götürülen anne ve kızı tedavilerinin ardından taburcu edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

DHA 



Bu haber toplam 4476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.