1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Rehber Öğretmen borç yüzünden intihar etti

Rehber Öğretmen borç yüzünden intihar etti

Adıyaman'da kredi borcunu ödeyemeyince bunalıma girdiği iddia edilen rehber öğretmen kendini asarak intihar etti.

A+A-

MYNETHABER & İHA - Bir yıldan beri Adıyaman Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda (YİBO) rehber öğretmen olarak görev yapan İsmail Er (25), sabah saatlerinde evin merdiven boşluğunda asılı bir şekilde ölü bulundu. Ailesi telefonla aradığı İsmail Er'e ulaşamayınca öğretmen arkadaşlarına bilgi verildi. İsmail Er'in okula gitmemesi üzerine öğretmen arkadaşları hayatından şüphelenerek eve geldi. Meslektaşları, Turgut Reis Mahallesi Haydar Efendi Caddesi'ndeki evde İsmail Er'in cansız bedeniyle karşılaştı. İsmail Er'in iple kendisini astığı gören öğretmenler, polise haber verdi. Evin etrafında güvenlik şeridi oluşturan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Cumhuriyet savcısı intihar eden öğretmenin arkadaşlarından ve ev sahibinden bilgiler aldı. Öğretmenin 4 aydan beri kiracı olarak oturduğu evin sahibi Mehmet Yakıcı ve komşuları olay karşısında şaşkına dönerken, çevreyle hiçbir problemi olmadığı öğrenildi. Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse'de olayı duyar duymaz okula gelerek, yönetici ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Polis ekipleri, öğretmenin kredi kartı borcunun olduğunu ve bu nedenden dolayı intihar etmiş olabileceği şüphesi üzerinde yoğunlaştı. Öğretmenin güler yüzlü olduğu ve çevresiyle iyi ilişkiler kurduğu ve öğrenciler tarafından sevildiği öğrenildi.

YİBO Müdürü Yusuf Çoban, İsmail Er'in şahsi veya okulla ilgili bir probleminin olmadığını belirterek, "Öğretmenimizin kimseyle bir sorunu yoktu. En son dün okula geldi. Öğrencileriyle, öğretmen arkadaşlarıyla ve idareci personellerle arası oldukça iyiydi" dedi. Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan öğretmenin cenazesi o0topsi yapılmak üzere buradan Malatya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Bu haber toplam 7822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum