1. HABERLER

  2. TERAPİ MERKEZLERİ

  3. Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi BAKIRKÖY

Psikoterapi ve Psikolojik Danışma Merkezi BAKIRKÖY

APAMER (Psikoloji Aile Danışma ve Eğitim Merkezi)Zuhuratbaba Mah. Akmescit sok. Çiğdem Apt. No:12 Daire:3 bAKIRKÖY/ İstanbul Telefon No: 0212 466 10 50

A+A-

APAMER Psikolojik Danışmanlık Merkezi, bireysel ve kurumsal olarak ilk görüşmeden itibaren sorunlarınıza ortak olur ve çözüm yöntemleri geliştirir. Psikoretapi ve kurumsal danışmanlık hizmetleri alanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile birlikte çeşitli testler ve bilimsel yaklaşımlarla ihtiyaç duyduğunuz her an sizin yanınızdadır.

Merkezimiz, psikoterapi alanında çocuk, genç ve yetişkin birimlerine hizmet vermekte iken kurumsal danışmanlık alanında eğitim kurumlarına ve şirketlere yönelik çalışmalar düzenlemektedir.

Psikoterapi alanında hizmet verdiğimiz çocuk birimimizde, gelişim problemleri, uyum ve davranış sorunları, okul ve aile ile ilgili sorunlar ve diğer psikolojik problemlerin teşhisi ve tedavisi üzerine çalışmalarımız yapılmaktadır. Burada uzman tarafından belirlenen problem aileye bildirilerek tedavi süreci belirlenir ve ailenin bu sürece katılımı sağlanır. Tedavi Sürecinin uzunluğu çocuk, aile, uzman ve tedavi yaklaşımına bağlı olarak farklılıklar gösterebilmektedir.

Genç birimimizde, kimlik karmaşası, benlik algısı, beden imajı, cinsellik, arkadaş ilişkileri, aile sorunları gibi ergenlik problemleri alanlarında hizmet verilmektedir. Uzman eşliğinde, yaşanan problem belirlenerek  gencin bu dönemi en sağlıklı şekilde geçirmesine katkıda bulunmak bu birimimizin amacıdır. Gençlerle yapılan psikoterapi çalışmaları bireysel olabileceği gibi grup çalışması şeklinde de yürütülebilmektedir.

Yetişkin birimimizde, stres, travma, depresyon, boşanma ve ilişki problemleri alanlarında psikoterapi hizmeti verilmektedir. Bireyin getirdiği problem uzman tarafından netleştirilerek olası çözüm hedefleri belirlenir ve birey bu doğrultuda yönlendirilir. Yetişkinlerle yapılan çalışmalar bireysel psikoterapi veya grup psikoterapisi şeklinde yapılabilmektedir.

Kurumsal Danışmanlık bölümünde eğitim kurumlarına ve şirketlere insan kaynakları alanında seçme ve yerleştirme işlemlerinde, çalışan destek programı oluşturmakta, yönetici ve personele ilişkin ihtiyaca yönelik eğitim ve seminer programları geliştirmekte kurumlara özel çalışmalar yapılmaktadır.

İLETİŞİM

APAMER (Psikoloji Aile Danışma ve Eğitim Merkezi)

Zuhuratbaba Mah. Akmescit sok. Çiğdem Apt. No:12 Daire:3 BAKIRKÖY/ İstanbul Telefon No: 0212 466 10 50

Bu haber toplam 23297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.