1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Psikolog Hipnozla Tacizden Ceza Aldı

Psikolog Hipnozla Tacizden Ceza Aldı

İngiltere’nin tanınan “TV psikoloğu” Martin Smith, 7 yaşından beri hipnotize ettiği kıza tacizden hapse mahkum oldu.

A+A-

Eşi iki çocuklarını öldürmekle suçlanan adam, hipnoz ve şiddet kullanarak bir kıza cinsel tacizde bulunmaktan suçlu bulundu.

Manchester Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, 45 yaşındaki TV “medyum”u Martin Smith’in taciz ettiği kız, adamın onunla düzenli olarak görüştüğünü ve onu yedi yaşından itibaren neredeyse on sene boyunca taciz ettiğini söyledi. Şimdi yirmili yaşlarında olan kurban jüriye, Smith’in göz dağı vermek için onu hipnotize etmeye çalıştığını, ona vurduğunu ve zorbalık ettiğini söyledi.

Smith’in beş yaşındaki kızı Rebecca ve 11 aylık oğlu Daniel Mayıs ayında Costa Brava’nın Lloret de Mar kentindeki Hotel Miramar’da ölü bulunmuştu. Smith, İngiltere’nin suçlu iadesi emri göndermesiyle İspanya’da birkaç gün önce tutuklanmıştı. 44 yaşındaki anne Lianne Smith İspanyol polisi tarafından cinayet şüphesiyle gözaltında tutuluyor.

Smith daha sonra yargılanmak üzere İngiltere’ye iade edildi. Jüri onu 1995’ten 2004’e kadar işlenmiş 11 tecavüz, tecavüze teşebbüs, çocuğa karşı ahlaksız hareket ve ahlaksızca saldırı vakasından suçlu buldu.

ntvmsnbc.com

Bu haber toplam 5604 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.