1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Psikiyatri hastası dehşet saçtı

Psikiyatri hastası dehşet saçtı

Hatay'da psikiyatri servisinde yatan bir hasta dehşet saçtı. Görevli hemşireyi demir çubukla kovalayan psikiyatri hastası, olaya müdahale eden bir bayan hasta refakatçisini ise yaraladı. Görevli hemşire kendini bir odaya kilitleyerek linç edilmekten canı

A+A-

ZAMAN & CİHAN - Edinilen bilgiye göre, psikiyatri hastasının dehşet saçtığı olay Antakya Devlet Hastanesi 5'inci katında nöroloji servisiyle aynı katta olan pisikyatri servisinde yaşandı. 21 psikiyatri hastasının bulunduğu serviste bir hasta demir kapıyı kırarak dehşet saçtı. Kırdığı demir kapının demir çubuğu ile servis görevlisi olan hemşireyi kovaladı. Bu sırada aynı katta bulunan bir hasta refakatçisi bayan hemşireyi kurtarmak için olaya müdahale etti.

Hemşire psikiyatri hastasının saldırısından kurtulmak için kendini bir odaya kilitledi. Hemşire, canını zor kurtarırken hasta refakatçisi psikiyatri hastasının saldırısında vücudunun çeşitli yerlerinde yaralandı. Hastanenin 5'inci katındaki dehşet anlarını güvenlik görevlileri güçlükle kontrol altına aldı.

Psikiyatri hastasını etkisiz hale getiren hastane güvenlik elemanları, 5'inci kattaki nöroloji ve psikiyatri servisinde bulunan hastalara ve refakatçilere derin nefes aldırdı.

Bu arada geçtiğimiz yıl yine aynı katta bir psikiyatri hastası 5'inci kattaki servisinden kendini ölüme atmıştı.

Güvenlik güçlerinin engel olamadığı psikiyatri hastası Antakya Devlet Hastanesi'nin morg tarafındaki bahçe kısmına atlayarak yaşamını yitirmişti.

Bu haber toplam 4886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.