1. HABERLER

  2. ÖZEL EĞİTİM

  3. Özel Eğitim Okullarına Ücretsiz Yemek Müjdesi

Özel Eğitim Okullarına Ücretsiz Yemek Müjdesi

18. Milli Eğitim Şurasında Özel Eğitim Kurumlarını ilgilendiren çok önemli bir karar alındı. Alınan karar gereği Özel Eğitim ve Eğitim uygulama iş okullarında okuyan öğrenciler yemek hizmetinden ücretsiz yararlanacak...

A+A-

Maruf BEÇENE'nin Haberi / Aktüel Psikoloji


18. Milli Eğitim Şurasında Özel Eğitim Kurumlarını ilgilendiren çok önemli bir karar alındı. Alınan karar gereği Özel Eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerin eğitim öğretimlerine devam ettikleri Eğitim Uygulama Okulları ve İş Okulları ile Özel Eğitim kurumlarında okuyan öğrencilere ücretsiz yemek verilecek.

Mevcut uygulamada, Eğitim Uygulama iş okulları ve özel eğitim kurumlarında okuyan öğrencilerin yemek ücretleri aileleri tarafından karşılanıyordu. 18. MEB şurasında Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN'ın verdiği önergenin kabul edilmesiyle bu okullarda okuyan öğrencilerin yemek hizmetleri ücretsiz olarak karşılanacak.

Bu okullarda çocuğu okuyan aileler için önemli bir sorun olan yemek hizmetinin, kamu tarafından karşılanması kararı aileleri maddi olarak önemli bir külfetten kurtaracak.

Ayrıntılar gelecek...

 

Bu haber toplam 6180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum