1. HABERLER

  2. ÖZEL EĞİTİM

  3. Otizm İçin Motor Sürdüler

Otizm İçin Motor Sürdüler

Türk Chopper Motosiklet Kulübü 2-9 Nisan Otizm Haftası nedeniyle etkinlik yaptı.

A+A-

 Türk Chopper Motosiklet Kulübü 2-9 Nisan Otizm Haftası nedeniyle, Ege Otizm Spor Kulübü çocukları ve aileleriyle bir araya geldi. Türkiye’nin 20 ilinde teşkilatlanmış bir motosiklet kulübü olan Türk Chopper Motosiklet Kulübü’nün bu sosyal projesine en büyük destek Konak Belediyesi’nden geldi.

Motorcular, Güzelbahçe’de bekleyen kardeşlerinin yanına gitmeden önce Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile bir araya geldi. Motosikletleriyle birlikte Cumhuriyet Meydanına gelen 100 motorcuyu, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan Güzelbahçe de motorcu ağabey ve ablalarını bekleyen otizmli çocukların yanına uğurladı.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü adına konuşmasını gerçekleştiren Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Deniz Özbek ‘ Bir motorcu aynı zamanda bir basın mensubu olarak Konak Belediye Başkanının bu tür sosyal projelere olan hassalığını ve yaklaşımı bildiğimiz için bu projeyi kendisiyle paylaştık. Kendisine aramızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise ‘ Bu tür projeler sosyal boyutlarıyla önem taşıyan bir olgu. Türk Chopper Motosiklet Kulübü sadece Motor kullanmak değil bunu sosyal projelere taşıyan bir kulüp. Güzel yürekli motorcu kardeşlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Sizleri Güzelbahçe de heyecanla bekleyen Otizm Spor Kulübünde ki çocuklarımıza da sevgilerimi iletin. Yolunuz açık olsun’ dedi.

Bu haber toplam 5133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.