1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Oğlunu Öldüren Polise Mübbet Hapis

Oğlunu Öldüren Polise Mübbet Hapis

Baldızının evini basarak oğlunu öldüren Adana Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde ‘Paranoid Psikoz’ tanısı konulan emekli polis Hasan Yılmaz müebbete mahkum edildi.

A+A-

STAR GAZETESİ - ADANA’DA el bombası ve uzun namlulu silahla saldırdığı evde 20 yaşındaki oğlu Mustafa Yılmaz’ı öldüren ve eşi Necmiye Yılmaz ile birlikte 3 kişiyi yaralayan emekli polis memuru Hasan Yılmaz’ın (51) akıl sağlığının yerinde olduğu belirlenince ceza yağdı. Oğlunu öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet ceza alan zanlı, ‘3 kişiyi yaralama, mala zarar verme, sahtecilik ve 6136 sayılı kanuna muhalefet’ suçlarından 67 yıl hapse mahkum edildi.

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE

ADANA
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde ‘Paranoid Psikoz’ tanısı konulan ve İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen tutuklu sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu bildirildi. Avukatı, emekli polis hakkında 2 farklı rapor olduğunu, yeniden rapor aldırılmasını talep etti. 23 Nisan 2008’de Hasan Yılmaz evi terkeden eşine kızarak baldızının evini basmıştı. Eşi ile problemler yaşadığını söyleyen 3 çocuk annesi Necmiye Yılmaz, ‘Evi terk etmemiz, bana attığı iftiralardan kaynaklandı. Oğlum Mustafa’yı da dövüyordu’ dedi. HALİL BİLEK

‘HATIRLAMIYORUM’
Hasan Yılmaz mahkemede oğlu ile eşi arasında ensest ilişki olduğunu ileri sürerek, ‘100 metreden kabak çekirdeğini vururum. Eğer hepsini öldürmemişsem anormallik var. Bu olayı hatırlamıyorum’ dedi.

Bu haber toplam 4569 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.