1. HABERLER

  2. GENEL-SAĞLIK

  3. Mikroplara karşı kendinizi koruyun!

Mikroplara karşı kendinizi koruyun!

Bağışıklık sistemini güçlendirmek için 4 adımda Kara Mürver’i keşfedin!

A+A-

Kış soğuklarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde solunum yolu hastalıkları, grip, nezle gibi pek çok hastalıkta artış görülüyor. Solunum yoluyla hızla yayılan bu hastalıklara karşı kendimizi korumanın yolu bağışıklık sistemini desteklemekten geçiyor. Son dönemde bağışıklık denildiğinde akla ilk olarak Kara Mürver bitkisi geliyor. Uzm. Dyt. Olcay Barış, Kara Mürver’in faydalarını ve bağışıklık sistemine nasıl destek verdiğini sizin için açıkladı. İşte detaylar…

Kara Mürver İle Mor Defans

Mevsim geçişlerinde karşılaştığımız ısı değişiklikleri ve ani değişen hava şartları vücudumuzun bağışıklık sistemini zayıflatarak sağlığımızı olumsuz yönde etkilemektedir. Özellikle sonbahar-kış dönemi, solunum yolu rahatsızlıkları, grip,nezle, alerjik hastalıklar, bulaşıcı hastalıklar gibi birçok rahatsızlığı da beraberinde getirmektedir.

Bağışıklık sistemini ayakta tutmak için iyi bir beslenme kadar, gıda takviyeleri kullanmak, iyi uyumak ve stresten uzaklaşmak da oldukça önemlidir. Ancak tüm bunlara dikkat ederek bağışıklık sistemimizi koruyabilir ve hastalıklardan korunabilirsiniz.

Kara Mürver Nedir?

Bağışıklık sisteminin desteklemesinde önemli bir yere sahiptir. Kara mürver sadece bağışıklık sistemini güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda grip virüsünü de doğrudan baskılamaktadır. Olgunlaşmış Kara Mürverin uzun yıllardır geleneksel tıpta bronşit, öksürük, diş ağrısı, baş ağrısı, üst solunum yolu enfeksiyonları gibi birçok hastalıktan korunmak için kullanılmıştır. Güçlü Antienflamatuar ve Antioksidan özellikler içermektedir.

Kara Mürver içeren ürünlerin hepsinden aynı etkiyi göremeyebilirsiniz. Beklenen etkiyi almak için Standardize ve Patentli formülasyon tercih etmelisiniz.

Faydaları Saymakla Bitmiyor

• Vücuda rahatlık vererek sinirleri yatıştırır.
• Vücut direncini arttırır.
• Balgam söktürücü özelliği vardır.
• Soğuk algınlığı ile baş edici özellik taşır.
• Terletme özelliği ile vücuttan toksin atımını sağlar.
• Nezle, girip gibi soğuk algınlığı hastalıklarının iyileşmesini sağlar.

Bu haber toplam 4702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.