1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Grup Terapisinde Uyuşturucu İçirdi

Grup Terapisinde Uyuşturucu İçirdi

Karısı tarafından terk edilen psikolog 12 kişilik toplu terapide hastalarına uyuşturucu kokteyli içirdi!

A+A-

Almanya'da karısı tarafından terk edilen bir psikolog 12 kişilik toplu terapide hastalarına uyuşturucu kokteyli içirdi. Hastaların ikisi hayatını kaybetti, 4'ünün durumu ise çok ağır.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaşayan 50 yaşındaki psikolog Garry P, hastalarını uyuşturucu ve Alkol bağımlılıklarından kurtarmak için toplu terapi tedavisi uyguluyordu. Hastalar, önceki gün gerçekleştirilen terapide doktorlarının kendilerine "ikram ettiği" ilaçları aldı. Ancak tedavinin ardından 12 kişide ciddi zehirlenme belirtileri görülmesi üzerine hemen bir ambulans çağrıldı. Ancak isimleri açıklanmayan hastalardan 59 ve 28 yaşında oldukları açıklanan iki kişi tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti ve dört hastanın komada olduğu açıklandı. Bunun ardından Alman Polisi soruşturma başlattı.

12 hastanın eroin, ecstasy ve amfetamin gibi uyuşturucu maddelerden oluşan bir karışım içerek zehirlendiği tespit edildi. Olayın ardından gözaltına alınan psikolog, hastalarına aşırı miktarda uyuşturucu verdiğini itiraf etti. Komşuları, Garry P'nin normal biri olduğunu ancak bir süre önce eşi tarafından terk edildiğini ve o zamandan beri yalnız yaşadığını ifade etti.

Vatan

Bu haber toplam 4241 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.