1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Evini Yakan Öğretmen Ruh Sağlığı Hastanesine Yatırıldı

Evini Yakan Öğretmen Ruh Sağlığı Hastanesine Yatırıldı

Adana'da, meslektaşı eşiyle tartışmasının ardından evini ateşe veren 2 çocuk babası öğretmen 44 yaşındaki Z. Erdem, ilk tedavisinin ardından ruh sağlığı hastanesine yatırıldı

A+A-

Tahsin ÜLKER/Adana, (DHA)


Adana'da, meslektaşı eşiyle tartışmasının ardından evini ateşe veren, kendisine müdahale etmek isteyen itfaiye ve polis ekiplerine balta ile saldıran ve güçlükle etkisiz hale getirilen 2 çocuk babası öğretmen 44 yaşındaki Z. Erdem, ilk tedavisinin ardından ruh sağlığı hastanesine yatırıldı. Eşi Fadime Erdem polise verdiği ifadesinde, tartışmanın oğullarına bilgisayar alma konusundan çıktığını söyledi.

Belediyeevleri Mahallesi 84233 Sokak'taki 15 katlı Karanfil Apartmanı'nda dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Edebiyat öğretmeni olan Z. Erdem, 2 ay önce boşanma davası açtığı eşi sınıf öğretmeni 44 yaşındaki F.Erdem'le tartıştı. Bu sırada öfkelenip, kendini kaybeden Erdem, eşyaları tutuşturup 11'inci kattaki evini ateşe verdi. Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ve polis ekiplerine evdeki eşyaları atan ve üst kattaki apartman sakinlerinin mahsur kalmalarına neden olan Erdem, baltayla saldırdığı polis ve itfaiye ekipleri tarafından biber gazı ve tazyikli su sıkılarak etkisiz hale getirildi.

VÜCUDUNDA YANIKLAR OLUŞTU

Kelepçelenerek baygın halde battaniyeyle apartmandan indirilen Erdem, ambulansla hastaneye götürülüp tedavi edildi. Müdahale sırasında hafif yaralanan ve vücudunun birçok yerinde yanıklar oluşan Erdem, tedavisinin ardından Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Sakinleştirici iğne vurulan Erdem, burada tedavi altına alındı. Erdem'in daha önce de psikolojik sorunlar yaşadığı ve tedavi gördüğü belirtildi.

Bu arada, tartışmanın çiftin çocukları 7 yaşındaki Ada'ya bilgisayar alınması yüzünden çıktığı anlaşıldı. F.Erdem'in, Ada'ya bilgisayar alması için eşine baskı yaptığı, bu yüzden tartıştıkları kaydedildi. Dün gözaltına alınarak 100'üncü Yıl Şehit Rüştü Bayram Polis Merkezi'ne götürülen F.Erdem polise verdiği ifadesinde, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduklarını belirterek, "Ben çocuğuma bilgisayar almasını istemiştim. Bu yüzden eve gittim. Tartışma bu nedenle çıktı. Zaten ayrılacaktık, davamız sürüyordu" dedi

F.Erdem, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. (Doğan Haber Ajansı)

Bu haber toplam 5468 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.