1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Cinnet ve intiharlar toplumu sallıyor!

Cinnet ve intiharlar toplumu sallıyor!

Ankara, İstanbul ve Aydın’da bir süredir ayrı yaşadıkları eşlerini silahla vuran üç kişi daha sonra intihar etti.

A+A-
Türkiye'nin değişik illerinde meydana gelen üç farklı olayda erkekler ayrı yaşadıkları eşlerini öldürüp intihar etti.

Ankara Gölbaşı'ndaki olayda Kamber Doğan (42), şiddetli geçimsizlik sonucu geçen yıl Gülay Kaman'dan (33) boşandı. Psikolojik bunalıma girdiği öne sürülen Kamber Doğan, eski eşi Gülay ile baldızı Sevilay Kaman'ı (38) önceki gece Karşıyaka Mahallesi'ndeki Can Apartmanı önündeki bir otomobilde görünce çılgına döndü. Kamber Doğan, çıkan tartışmada otomobilde bulunan eski eşi Gülay Kaman ile eski baldızı Sevilay Kaman'ı başlarına birer el ateş ederek öldürdü. Kamber Doğan daha sonra tabancasını alnına dayayıp tetiğe bastı. Ağır yaralanan Doğan, kaldırıldığı Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kapının arkasında gizlenen eşini vurdu
 
İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen ikinci olayda; Hacer Gündoğdu ile tekrar birleşmek isteyen Şemsettin Gündoğdu, silahla eski eşinin evini bastı. Eski eşini elindeki silahla görünce panikleyen Hacer Gündoğdu, karşı komşusunun evine kaçarak kapıyı kilitlemeye çalıştı. Gözü dönen Şemsettin Gündoğdu, yüzüne kapanan ve kilitlenen kapıya arka arkaya ateş açtı. Kapının arkasında korku içinde bekleyen kadın, kapıyı delip geçen kurşunların hedefi olarak olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaydan sonra silahıyla birlikte kaçan Şemsettin Gündoğdu, Hadımköy yolu üzerinde bulunan boş bir arazide polis tarafından sıkıştırıldı. Polise ateş açan Gündoğdu, daha sonra silahını başına dayayarak intihar etti. Polis tarafından yaralı olarak Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gündoğdu, yoğum bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Eski eşi tarafından öldürülen talihsiz kadın memleketi Düzce'ye götürülerek toprağa verildi.


Av tüfeğiyle öldürdü
Aydın'ın Germencik İlçesi'nde yaşayan Hayrettin Akbulak (62) ise bilinmeyen bir nedenle eşi Zeytün Akbulak'ı (55) av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Hayrettin Akbulak, daha sonra aynı silahla intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, karı kocayı ölü olarak buldu. Olayın ardından, evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Akbulak ailesinin, Muş'tan Ortaklar'a göç ettikleri öğrenildi.
 
Ankara Haber
Bu haber toplam 5293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.