1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Cinayetten önce psikoloğu aramış!

Cinayetten önce psikoloğu aramış!

Kız kardeşini 'içine cin girdiği' gerekçesiyle 88 yerinden bıçaklayarak öldüren şizofren olduğu iddia edilen Mehmet Devrim Demirci cinayetten 2 gün önce psikoloğunu aradığı öğrenildi.

A+A-
Adana'da 5 yıldan bu yana psikolojik tedavi gören ağabeyi Mehmet Devrim Demirci (33) tarafından, 'içine cin girdiği' gerekçesiyle 88 yerinden bıçaklanarak öldürülen 29 yaşındaki Pınar Dilek Demirci, gözyaşları arasında toprağa verildi. Şizofren olduğu iddia edilen ağabeyin cinayetten 2 gün önce psikoloğunu aradığı öğrenildi.

'BU GÜZELLİĞE NASIL KIYDIN?'

Sorgusunda çelişkili ifadeler veren Demirci, "Müvekkilim, daha önce şizofreni tedavisi görmüştür" diyen avukatının talebi üzerine savcılığın talimatıyla Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kontrol altına alındı. Pınar Dilek Demirci'nin cenazesi ise dün defnedilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na götürüldü. Demirci'nin 4 kardeşi ve yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları, "Ölüm sana hiç yakışmadı Pınar'ım. Bu güzelliğe nasıl kıydınız?" diye gözyaşı döktü. Genç kızın akrabaları şizofren olduğu iddia edilen ağabey için, "Aslında çok iyi bir insandı" dedi.
Bu haber toplam 9765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum