1. HABERLER

  2. GENEL-SAĞLIK

  3. Cildinizin bir kağıt maskeye ihtiyacı olduğunu nasıl anlarsınız?

Cildinizin bir kağıt maskeye ihtiyacı olduğunu nasıl anlarsınız?

Kağıt maskeler cildinize ekstra nem sağlamanın kolay bir yoludur. Ancak unutmayın ki, bu maskeleme yöntemi her gün için geçerli değildir. İşte ne zaman kağıt maske kullanmanız gerektiği...

A+A-

Kış boyunca... 

Soğuk kış aylarında cildiniz dış faktörlere maruz kaldığı için, nemsiz ve kuru kalmış olabilir. Cildiniz; yılın soğuk zamanlarında kuruluk problemini gidermede ona katkıda bulunabilecek ve onu donuk kış rüzgarlarından koruyabilecek bir destek bekler.

Hyaluronik asit ve antioksidanlarla kaplı bir kağıt maskeler kış aylarında cildin nem bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur.

Uzun bir geceden sonra 

Kahve uyuşukluğunuzu kovalayabilir ancak gece geç saatlerin etkileri ertesi sabah koyu halkalar, donuk ve yorgun görünümlü cilt olarak kendini gösterir. Cildi beslemek ve canlandırmak için kağıt maskelerden yararlanabilirsiniz.

Göz maskeleri veya göz bölgesine odaklanmak için özel olarak tasarlanmış daha küçük bir maske de gözlerin görünümünü gözle görülür şekilde aydınlatmaya yardımcı olabilir.

Özel bir etkinlik için 

Yaklaşan bir etkinlikte en iyi şekilde görünmeyi umuyorsanız, kağıt maskeler görünümünüzü bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olabilir.

Cildiniz donuk görünüyorsa, etkinlik boyunca parlamak için nemlemdiricilik oranı yüksek kağıt maskelerden yararlanabilirsiniz.

Cilt anında nemlendirme ile dolgun görünme eğilimindedir, bu nedenle özel bir gece geçirmeden önce kullanmak harika bir fikir!

Nemlendirici rutininin bir parçası 

Dolgun görünümlü cildin bir anahtarı, hyaluronik asit ve gliserin gibi bileşenlerle formüle edilmiş bir nemlendirici ile günlük hidrasyonun sağlanmasından geçiyor. Normal cilt bakım rutininize haftada 1 veya 2 kez kağıt maskeler ekliyebilirsiniz.

Bu haber toplam 8122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.