1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Bir anne evladına bunu nasıl yapar!

Bir anne evladına bunu nasıl yapar!

6 yaşında kızını önce boğdu ardından öyle bir yöntemle öldürdü ki...

A+A-

Eskişehir'de psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Şermin Ceylan adlı kadın, evde oyun oynarken gürültü yaptığı gerekçesiyle 6 yaşındaki kızı Fatma Ceylan'ı önce iple boğdu, ardından başına keserle vurarak öldürdü.

Olay, Batıkent Mahallesi Simav Sokak 20 numaralı evde meydana geldi. Şermin Ceylan (28), evde oyun oynarken gürültü yapan kızı Fatma Ceylan'ı (6) önce iple boğdu. Anne Ceylan, ardından kızının kafasını keserle vurdu. Zanlı anne, daha sonra mahallelerindeki polis karakoluna giderek, çocuğunun öldüğünü bildirdi.
Olay yerine giden polis ekipleri, Fatma'nın cansız bedeni ile karşılaştı. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Yapılan incelemede, Fatma'nın iple boğulduktan sonra başına keserle vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Zanlı anne gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Fatma'nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlı anne Şermin Ceylan'ın psikolojik rahatsızlığının bulunduğu ve bir süre önce de tedavi gördüğü öğrenildi. Zanlı annenin emniyetteki ifadesinde yaptıklarını doğruladığını kaydedildi. Annenin, Psikolojik rahatsızlığım var. Bir süre tedavi gördüm. Bazı zamanlar sakinleştirici ilaç alıyorum. Kızım evde oyun oynarken şımarıklık yapıyordu. Olanlara dayanamadım. Çamaşır ipiyle ilk önce boğdum, daha sonra keserle başını vurarak öldürdüm." dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(CİHAN)

Bu haber toplam 5327 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.