1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Acil Bahçesinde İntihar Girişimi VİDEO

Acil Bahçesinde İntihar Girişimi VİDEO

Şanlıurfa'da, bulanıma giren 18 yaşındaki Nevin Köseler, acil servisin çatı katına çıkarak intihar etmek istedi.

A+A-

Hastane doktorunun ikna etmeye çalıştığı genç kız kendisine verilen söz üzerine son anda ölmekten vazgeçti.

Olay; Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis önünde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 15 gündür Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin psikiyatri servisinde yatan 18 yaşındaki N. K., doktorların tavsiyesi üzerine başka bir hastaneye sevk edilmesi üzerine bulanıma girerek ölmek istedi. Hastanede yakınlarının bulunmadığı öğrenilen N.K., derdini kimseye anlatamayınca başka hastanede tedavi görmemek için 3 katlı olan acil servisin çatısına çıktı. Ağlayarak çatının saçaklarına kadar giderek, intihar etmek istediğini söyleyen genç kızı görenler, durumu hastane yönetimine ve polislere bildirdi. Çevredeki vatandaşların durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye erleri genç kızın atlama ihtimaline karşı hazır beklerken, acil servis çatısına çıkarak genç kızı ikna etmeye çalışan bayan psikolog Kezban Karakaş ile Başhekim Yardımcısı Aziz Akıl, genç kızı aşağı inmesi konusunda uzun süre ikna etmeye çalıştı.
Bir süre bayan doktor tarafından ikna edilmeye çalışılan genç kızın isteği üzerine olay yerine çağırılan Psikiyatri Doktoru Cemal Kaya, psikiyatri hastası N.K.'e başka hastaneye gönderilmeyeceğini, tekrar bu hastanede yatışı yapılacağının sözünü vermesi üzerine çatıda bulunan Başhekim Yardımcısı Aziz Akıl'a sarılarak intihardan vazgeçti. Çatıdan indirilen genç kız tedavi altına alınması için psikiyatri servisine götürüldü.
Öte yandan genç kızın intihar etme teşebbüsünü merakla izleyen çok sayıda hasta ve yakınları cep telefonlarıyla görüntü çekmesi dikkat çekti.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

www.sanliurfa.com


Bu haber toplam 5719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum