1. HABERLER

  2. KONGRE-SEMİNER

  3. TPD 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu

TPD 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu

TPD 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu 23-26 Nisan 2014 Xanadu Resort Hotel Antalya'da gerçekleşecek.

A+A-

TPD 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu 23-26 Nisan 2014 Xanadu Resort Hotel Antalya'da gerçekleşecek. 

TPD 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumu ile ilgili etkinliğin resmi web sitesinde yayımlanan davet mektubunda yer alan ayrıntılar şöyle:


Değerli Meslekdaşlarımız,

Türkiye Psikiyatri Derneği 18. Yıllık Toplantısı ve Klinik Eğitim Sempozyumunu 23-26 Nisan 2014 tarihlerinde Antalya Xanadu Resort Hotel’de gerçekleştireceğiz. Bu yıl 18.sini yapacağımız ve her zaman büyük beğeni kazanan Bahar Sempozyumlarını bildiğiniz gibi iki yıldır tam bir eğitim şenliğine dönüştürmüştük. Özellikle asistanlarımızın ve alanda çalışan uzmanlarımızın giderek artan ilgisi ve beğenisi, doğru yolda olduğumuz gösteren geri bildirimlerden aldığımız güçle eğitim gücü daha yüksek, üyelerimizin günlük uygulamalarında yaşadıkları zorluklara odaklanan yeni bir Klinik Eğitim Sempozyumu gerçekleştirmek üzere yola çıktık.

Bu yıl yine her zaman olduğu gibi derneğimizin temel unsurları olan çalışma birimlerimiz ve kurullarımız olağan koordinasyon toplantılarını gerçekleştirecek, durum değerlendirmesi yapacaklar ve gelecekteki etkinliklerini planlayacaklar. Üyelerimiz değerli eğitimcilerimizin hazırladıkları kurslarda bilgilerini tamamlayacaklar, interaktif oturumlarda yaşadıkları zorlukları paylaşarak birlikte çözüm bulacaklar.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu Klinik Eğitim Sempozyumda da “Mesleğe İlk Adım Programı” ile ilk yıl asistanlarımıza kurum tarihimiz ve diğer temel konularda deneyimli üyelerimiz bilgi aktaracak ve danışmanlık yapacaklar. Derneğimizin bildiri ile başvuran asistanlarımıza Bildiri Burs Desteği bu sempozyumda da devam ediyor. Üyelerimizin araştırma heveslerini arttıracağını düşündüğümüz Araştırma Projesi Teşvik ödülü ve Poster Bildiri ödülleri verilecek.

Değerli üyelerimiz, sizleri her zaman olduğu gibi dolu dolu, hararetli ve nitelikli oturumların gerçekleştirileceğine inandığımız 18. Yıllık Toplantı ve Klinik Eğitim Sempozyumuna davet ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Prof. Dr. M. Murat DEMET / TPD-BTDK Başkanı

Prof. Dr. Tunç ALKIN / TPD Başkanı 

Sempozyumun resmi web sayfası için tıklayınız 

Bu haber toplam 7116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.