1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Taciz Olayları Her Geçen Gün Artıyor

Taciz Olayları Her Geçen Gün Artıyor

Türkiye akıl almaz olaylarla sarsılıyor. Çocuklara taciz ve tecavüz haberlerine her gün yenileri ekleniyor. Sadece dün 5 vaka kayıtlara geçti.

A+A-

Dün Türkiye genelinde yaşları 5 ila 16 arasında değişen 5 çocuk taciz ve tecavüz kurbanı oldu.

Sapıkların çoğu serbest kaldı... Talihsiz yavruların hayatları bu sapıklar tarafından kararıyor. İşte tüyler ürperten olaylar:

1- Tekirdağ'da 5 yaşındaki G.T., 22 yaşındaki komşuları A.A.'nın tacizine uğradı.  Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

2- Afyonkarahisar'da annesinin akli dengesinin bozuk olduğu, babasının da cezaevinde bulunduğu belirtilen 13 yaşındaki Y.O. yaşları 18 ila 63 arasında değişen 16 kişinin tecavüzüne uğradı. Mahkemeye sevk edilen sanıklar tutuklanırken, talihsiz kız yetiştirme yurduna yerleştirildi.

3- Muğla'nın Marmaris ilçesinde, geçen yıl iki kişinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen 14 yaşındaki M.Ö. dün sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.Y (20) ve S.A. (22) tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

4- Antalya'da 15 yaşındaki H.Ö.'ye cinsel tacizle suçlanan pratisyen doktor U.M. hakkında ağır ceza mahkemesinde 15 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Oğlu H.Ö.'nün psikolojisinin bozulduğunu belirten baba, bu işin peşini bırakmayacağını söyledi.

5- Trabzon'da 16 yaşındaki G.A., içkili bir restoranda zorla konsomatrislik yaptırıldığı iddiasıyla savcılığa başvurdu. Olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı, bir kişi aranıyor. G.A. ifadesinde, "Beni günlük 200 TL'ye zorla çalıştırdılar" dedi.

Bu haber toplam 4527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.