1. HABERLER

  2. GENEL-SAĞLIK

  3. Ozon ve Oxiterapi ile Stresi Yenmek Zor Değil

Ozon ve Oxiterapi ile Stresi Yenmek Zor Değil

Ozon ve Oxiterapi, stres ve endişe hislerini ortadan kaldırıyor. Metabolizmayı hızlandırıp kalori tüketimini artırarak zayıflamayı gerçekleştiriyor. Zihin ve konsantrasyon gücü artıyor.

A+A-
BUGÜN - Özellikle şehir ve ofis yaşamının gün geçtikçe sağlıksızlaşan ortamında doğanın gücünü bizlere sunan ozon ve oksijen tedavileri birçok kez altını çizdiğimiz üzere kişinin genel sağlığını korumada, yaşam kalitesini artırmada ve birçok kronik hastalığın tedavi edilmesinde katma değer sağlamaktadır.

Ozon ve Oxiterapi

Ozon ve Oxiterapi, stres ve endişe hislerini ortadan kaldırıyor. MetabolizmayI hızlandırıp kalori tüketimini artırarak zayıflamayı gerçekleştiriyor. Zihin ve konsantrasyon gücü artıyor. Sigara dumanı, karbon monoksit, kurşun, asbest gibi zararlı kimyasalların etkileri ortadan kaldırılıyor. Ayrıca doğal antidepresan etki yaparak, endişe ve öfke hali gideriliyor.

Sınavlarda başarı için


 Zihin ve ruh halimizi kontrolümüz dışında yöneten bir takım görünmez çoğu zaman algılayamadığımız etkenler olduğunun artık farkındasınızdır. İsteksizlik, konsantrasyon düşüklüğü, motivasyon bozukluğu ve depresif ruh hallerine neden olan hava koşulları, çevre kirliliği hatta iyonlar. İşte bu görünmezler yaşamımızda belki de dönüm noktası olacak günleri de yönetebiliyor. Bir sınav, bir mülakat, bir toplantı yahut vereceğiniz önemli bir karar üzerinde motivasyonsuzluk, isteksizlik, sebebini bilemediğiniz bir iç sıkıntısı hayatınız üzerinde etkili olabilecektir. Öğrencilerin sınav öncesi, iş adamlarının yoğun haftalarda yararlandığı ozon - oxiterapiler kariyer üzerinde genel beden ve ruh sağlığın neden olduğu engelleri ortadan kaldırması ve motivasyonu arttırması açısından en çok tercih edilen tedaviler arasında bulunmaktadır.
Bu haber toplam 4152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.