1. HABERLER

  2. PSİKOLOGLAR

  3. Klinik Psikolog Betül İnetaş - Beylikdüzü Uzman Psikolog

Klinik Psikolog Betül İnetaş - Beylikdüzü Uzman Psikolog

Klinik Psikolog Betül İNETAŞ, Beylikdüzü'nde çocuk ve ergen psikoterapisi alanında hizmet vermektedir. Klinik Psikolog Betül İNETAŞ hakkında ayrıntılı bilgiler şöyle:

A+A-

Klinik Psikolog Betül İNETAŞ

Klinik Psikolog Betül İNETAŞ, İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuş aynı zamanda Pedagojik Formasyon Sertifika Programını bitirmiştir. Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programından “Mükemmeliyetçi ebeveyn tutumunun çocukların sosyal Beceri, psikososyal gelişim ve sosyal problem çözme becerilerine etkisi” konulu yüksek lisans tezini başarıyla tamamlayarak klinik psikolog oldu. Lisans döneminde Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde gönüllü olarak okul öncesi çocuklara eğitim vermiştir. Hümanite Psikiyatri Gündüz Hastanesi’nde ve eş zamanlı Çapa Hastanesi KLP bölümünde staj yapmıştır. Ardından Çapa Hastanesi’nin Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda stajyer psikolog olarak görüşmelere ve eğitimlere katılmıştır.

Çocuk ve Ergenler için yapılandırılmış Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimini Prof. Dr. Vahdet Görmez ve Prof. Dr. Paul Stallard eğitmenliğinde tamamladı. Buna ek olarak Dr. Christof Loose tarafından verilen Çocuk ve Ergenler için Şema Terapisi Eğitimine katıldı. Oyun terapisi eğitimini Deneyimsel Oyun Terapisi Nilüfer Devecigil eğitmenliğinde aldı.

Türk Psikologlar Derneği üyesi ve onaylı WISC-IV uygulayıcısıdır. Denver II Testi uygulama yeterliliğine sahiptir.

Yüksek Lisans eğitimi esnasında ders kapsamında Dr. Emel Stroup ve Klinik Psikolog Neşe Uluşan’ın süpervizörlüğünde terapi uygulamıştır. Çeşitli seminer ve kongrelere katılmıştır. Alanındaki gelişmeleri takip ederek eğitimlere katılmaya devam etmektedir.

Çalışma Alanları:

  • Çocuk ve Ergenlerde Depresyon
  • Kaygı (Anksiyete) Bozuklukları
  • Sosyal Fobi
  • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu
  • Obsesif Kompulsif Bozukluk
  • Travma
  • Akademik Güçlükler
  • Bağlanma Sorunları

Randevu İçin: 0212 8720373

Bu haber toplam 9214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.