1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Kendisini döven oğlunu öldürdü

Kendisini döven oğlunu öldürdü

BALIKESİR'de, 46 yaşındaki Üzeyir Kayacan sürekli kendilerini dövdüğünü ileri sürdüğü 25 yaşındaki oğlu Yücel Kayacan'ı bıçaklayarak öldürdü.

A+A-

Hilmi DUYAR- Coşkun YAMAN/BALIKESİR, (DHA) & Hurriyet


BALIKESİR'de, 46 yaşındaki Üzeyir Kayacan sürekli kendilerini dövdüğünü ileri sürdüğü 25 yaşındaki oğlu Yücel Kayacan'ı bıçaklayarak öldürdü. Oğul Kayacan'ın bir süre önce eşinden ayrıldığı ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Adnan Menderes Mahallesi Lale Sokak'taki Yeni Birlik Yapı Kooperatifi'nde dün akşam geç saatlerde yaşanan olayda, Yücel Kayacan ile birlikte yaşadığı ailesi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Anne Atfiye Kayacan, kavganın dehşetiyle evden kaçıp komşularının yanına sığınırken, baba Kayacan ise mutfaktan aldığı ekmek bıçağını oğluna sapladı. Göğsüne aldığı bıçak yarasıyla yere yığılan Yücel Kayacan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Aile kavgası ihbarı ile olay yerine giden Asayiş Şube ekipleri baba Kayacan'ı gözaltına alırken, suç aleti bıçağa da el koydu. Yücel Kayacan'ın cesedi otopsi için Balıkesir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Gözaltına alınan baba Üzeyir Kayacan, oğlunun uzun süredir şizofreni tedavisi gördüğünü, her akşam annesi ile kendisine saldırıp dövdüğünü anlattı. Adliye'ye sevk edilen baba Üzeyir Kayacan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne ifade almak için götürülen anne Atfiye Kayacan'ın, oğlundan korktuğu için evine gitmek istemediğini söylediği öğrenildi. Üzeyir Kayacan ve eşinin yıllarca Belçika'da işçi olarak çalıştığı, Yücel Kayacan'ın da Belçika doğumlu olduğu öğrenildi. Kayacan ailesinin Belçika'daki birikimleriyle ev aldığı oğulları Yücel Kayacan'ın bir süre önce eşinden ayrılmasının ardından iyice bunalıma girdiği öne sürüldü.

Bu haber toplam 5170 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.