1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. İş sözüyle fuhuş tuzağı

İş sözüyle fuhuş tuzağı

Temizlik şirketlerinde çalıştırma vaadiyle kandırdıkları evli kadını 100 erkeğe sattılar

A+A-

Temizlik şirketlerinde çalıştırma vaadiyle kandırdıkları evli ve 1 çocuk annesi D.C’ye (27) tecavüz ederek görüntüleyen, daha sonra para karşılığı 100 kadar erkeğe satan 2’si kadın 4 kişi yakalandı. Vücudunda sigara söndürülen D.C’nin yaşadıklarını korktuğu için eşinden sakladığı belirlendi.

Temizlik şirketi kuran ve bir hastanede çalışan A.Ş. (37) ile S.T. (31) kendilerine başvuran D.C’ye iş bulma sözü verdi. Çift, iş bulana kadar D.C’ye evlerinde temizlik yapmalarını teklif etti. D.C’nin eşini arayan çift, “Yarın bir işe gideceğiz. Sabah yola çıkacağız. İzin verirsen eşin bu gece bizim misafirimiz olsun. Sabah birlikte gideriz” diyerek izin istedi. D.C, temizlik görevlisi olarak çalıştığı eve giderken, burada A.Ş’nin tecavüzüne uğradı. Tecavüz sırasında D.C’nin ellerini tutan A.Ş’nin eski eşi S.T. de kamerayla görüntüleri çekti.

İşkence gördü

Çift, görüntüleri internete verecekleri tehdidiyle D.C’yi satmaya başladı. Daha sonra kebap dükkânı işleten T.K. (40) ve kız arkadaşı E.T’ye (39) teslim edilen D.C, yaklaşık 100 kişi ile cinsel ilişkiye girmek zorunda kaldı. Dövülen ve vücudunda sigara söndürülen D.C, olanları eşine anlattı. A.Ş, S.T. ve T.K. ile E.T’yi gözaltına alındı. D.C ise psikolojik tedavi görmeye başladı.

Cumhuriyet

Bu haber toplam 4493 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.