1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 4.maçında Kıbırs Rum Kesimi takımı AEL Limasol ile karşı karşıya gelecek.

A+A-

Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?

 Fenerbahçe AEL Limassol Maçı Canlı Anlatım ve Canlı İzlemek İçin Bu Yazıyı Tıklayın

 

 

 

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe'nin, Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından AEL Limassol ile 8 Kasım Perşembe günü oynayacağı karşılaşmayı İzlanda Futbol Federasyonu'ndan Kristinn Jakobsson yöneteceği açıklandı. İşte maçla ilgili ayrıntılar:

 


Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak ve Star TV'den neklen yayınlanacak 20.00'de başlayacak karşılaşmada Jakobsson'un yardımcılıklarını Johann Gunnar Gudmundsson ve Gunnar Sverrir Gunnarsson yapacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde AEL Limassol ile perşembe günü İstanbul'da oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan idmanda oyuncular ilk olarak 45 dakikalık bir kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçında ilk onbirde forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanıyla günü tamamlarken diğer oyuncular pas ve şut ağırlıklı bir idman yaptı. Öte yandan Egemen Korkmaz'ın takımdan ayrı çalıştığı kaydedildi. 

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları idmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, zor günlerde futbolcuların vermiş olduğu reaksiyonun kendisini umutlandırdığını söyledi. 

 Sabah yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç teknik adam, daha önce ortaya koydukları mücadele gücü ve temposu yüksek futbol anlayışını tüm sezona yaymak istediklerini kaydetti. 

 Avrupa Ligi'nde işlerin iyi gitmesine rağmen ligde standartların altında olduklarını ifade eden Aykut Kocaman, "Zor bir dönemden geçiyoruz. Avrupa'da işler iyi gidiyor ama ligde puan olarak standartlarımızın altındayız. Özellikle son iki sezonda ve son dönemde Türkiye Ligi'ni domine etmiş bir takımın, bir an önce kendi standartlarını yakalaması gerekiyor. Ama şunu da söylemek istiyorum. Bu zor günlerde futbolcularımın verdiği reaksiyon, birlikte hareket etme duygusu beni geleceğe yönelik umutlandırıyor. Toplantılarda kamplarda; herkesteki taşın altına elini koyma gayretini görüyorum ve bundan son derece memnunum. Fenerbahçe'de çok zorlu zamanları da güzel günleri de hep birlikte yaşadık. Şampiyon olduk, kupalar aldık. Sakat futbolcularımızın da takıma katılmasıyla, bu sezon bazı maçlarda ortaya koymayı başardığımız mücadele gücü, temposu yüksek futbol anlayışını, sezonun tümüne yaymak istiyoruz. Bunu yapacak kalitemiz ve gücümüz var. Yine kazanan takım olmak istiyoruz. Biz bunu daha önce de yaptık, yine yapacağız. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Her şey çok güzel olacak" diye konuştu.

Bu haber toplam 7380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.