1. HABERLER

  2. PSİKO EĞİTİM

  3. Evlilik Terapilerinin Yaşayan Freud'u İstanbul'da

Evlilik Terapilerinin Yaşayan Freud'u İstanbul'da

Prof. Dr. Gerald R. Weeks’in eşsiz birikimlerini, değerli bilgi ve deneyimlerini Ruh Sağlığı Profesyonelleri ile paylaşacağı "Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi Entegrasyonu" etkinliği 07-08 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak.

A+A-

Prof. Dr. Gerald R. Weeks’in eşsiz birikimlerini, değerli bilgi ve deneyimlerini Ruh Sağlığı Profesyonelleri ile paylaşacağı "Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi Entegrasyonu" etkinliği 07-08 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Konuyla ilgili Pusula Danışmanlık Merkezi'nden adına yapılan yazılı açıklamada şu ayrıntılara yer verildi.

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneğive PUSULA Sağlık Eğitim Merkezi’nin düzenlediği “Prof. Dr. Gerald Weeks’le Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi Entegrasyonu” semineri 7-8 Nisan 2012 tarihinde İstanbul’da TAKSİM’de gerçekleşecek.

Uluslararası alanda “Evlilik ve Çift Terapisi’nin Freud”u olarak takdir gören Dr. Weeks, Nevada Üniversitesi Evlilik ve Aile Terapisi Programında  Profesör olarak görev alırken COAMFTE Akreditasyon Programı’nın Direktörlüğü’nü sürdürmektedir. Evlilik ve çift terapisinde dair klinik ve akademik çalışmalarını sürdüren Dr. Weeks, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği üyesi, Amerikan Profesyonel Psikoloji Komitesi ve Amerikan Seksoloji Komitesi’nden onaylı komite sertifikası sahibidir.  Profesyonel meslek hayatı boyunca seks, evlilik ve aile terapisi hakkında Dr. Weeks’in 19 kitabı ve sayısız makalesi yayımlandı.

YILIN AİLE TERAPİSTİ

Çalışmalarıyla dünyada yankı uyandıran Dr. Weeks, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği tarafından 2009 yılında Evlilik ve Aile Terapisi Üstün Katkı Ödülü’nü kazanmış ve 2010 yılının Aile Terapisti ilan edilmiştir. Evlilik ve aile terapisi üzerine ulusal ve uluslararası eğitimler veren Prof.Dr. Weeks bu kapsamda CİSED’in daveti üzerine 7-8 Nisan 2012tarihlerinde İstanbul Taksim Elite World Otel’de 2 günlük bir seminerverecek. “Cinsel Terapi ve Evlilik Terapisi Entegrasyonu” başlığındaki seminer programı ise şöyle:

1.GÜN

a.Giriş

b.Sistemlerarası Yaklaşımın Teorisi ve Vaka Formülasyonu

c.Çift ve Seks Terapisindeki Genel Hatalardan  Kaçınmak

d.Çift ve Cinsel Problemlerdeki Temel Faktör: İçtenlik

e.Çatışma Çözme Becerileri

f.Seks Terapisindeki Yeni  Paradigmalara Olan İhtiyaç

g.Cinsel Terapide Sistemlerarası Yaklaşım

 

2.GÜN

a.Cinsel Öykü Almak  ve Belirli Sorunların Değerlendirilmesi

b.Ev Ödevlerinin Etkinliği

c.Duyumsal Odaklanmanın Yeni İlkeleri ve İşlevi

d.Azalmış Cinsel İstek Bozukluğu Tedavisinde Sistemlerarası Yaklaşım

e.Evlilik Dışı İlişkiyi Tedavi Etmek

NOT: Seminerimiz Simultane çeviri ile yapılacaktır.

Eğitimle ilgili daha ayrıntılı bilgilere http://www.geraldrweeks.com sitesinden ulaşabilirsiniz...



Bu haber toplam 6134 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum