1. HABERLER

  2. 3. SAYFA

  3. Eski sevgili dehşeti

Eski sevgili dehşeti

Genç kadın 4 yıl önce ayrıldığı sevgilisini av tüfeğiyle öldürdü.

A+A-

MEHMET İNMEZ - AJANS HABERTÜRK / İZMİR


İzmir'in Kadifekale Semti'nde 4 yıldır ayrı yaşadığı kişinin kendisini rahatsız etmesine sinirlenen genç kadın, eski sevgilisini av tüfeğiyle sokak ortasında öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, midyecilik yapan Murat Ürek (25), iki çocukları bulunan ve 4 yıldır ayrı yaşadığı Nergis K.nın (24) babasının evine giderek barışmak için ikna etmeye çalıştı. Ancak genç kadın kendisini dövdüğünü iddia ettiği Murat Ürek ile barışmayı kabul etmedi.

Murat Ürek, bugün sabah saatlerinde Nergis K.'nın evine giderek tekrar konuşmak istedi. Ayrı yaşadığı Murat Ürek'in eve geldiğini gören Nergis K. kapıyı açmayarak gitmesini istedi. 20 dakika sonra Murat Ürek'in tekrar sokağın başında olduğunu gören genç kadın 'gel gel' diye işaret yaparak Ürek'i kapısına çağırdı.

Nergis K., kapıya yaklaştığı sırada babasına ait av tüfeğiyle Murat Ürek'e bir el ateş etti. Kasığından yaralanan ve kaçmaya çalışan koca 50 metre ileride bir evin kapısına dayanarak düştü. Genç kadın, eski sevgilisinin peşinden giderek yerde yatan Murat Ürek'i kanlar içerisinde gördükten sonra tekrar evine döndü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Murat Ürek'in hayatını kaybettiğini belirledi. Evde genç kadın gözaltına alındı.

SÜREKLİ DÖVÜYOR VE RAHATSIZ EDİYORDU

Olayın ardından Murat Ürek'in barışmak için kendisini sürekli rahatsız ettiğini söyleyen Nergis K., "Biz 6 yıldır birlikteyi. Ben Murat'ı sevdiğim için ona kaçtım. Ancak birlikteliğimizin 2. yılından itibaren beni sürekli dövmeye başladı. Ben de ailemin kararıyla ayrı yaşamaya başladım. 3 defa evimizin önüne gelip barışmak istediğini söyleyerek beni rahatsız etti. Olay günü de tekrar rahatsız edince, av tüfeği ile öldürdüm" dedi.

Polis genç kadının birlikteliği boyunca Murat Ürek tarafından sürekli dövüldüğünü ve İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na 3 defa şikayet dilekçesi bulunduğunu belirledi. İfadesi alınan genç kadının yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu haber toplam 5190 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum